Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sköndalsvägen 114, Sköndal, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
108.5 kvm
Avgift
5 554 SEK / mån
Rum
5 rum

Toppfin och ljus lägenhet med balkong i västerläge

På våning 3 välkomnas ni till en av Sköndals få 5:or med en yta om hela 108,5 kvm. Här finner du en nyrenoverad och välplanerad lägenhet med stora rum, fullutrustat kök med exklusiva materialval och mysig balkong i lummigt västerläge. Därutöver erbjuder bostaden genomgående fina ytskikt, ljusa och stora rum, ljusa väggar, ekparkettgolv i rummen och praktiskt klinker i hall och kök. Det helkaklade badrummet är försett med tvättmaskin och torktumlare och stambytt (2010/2011), i hallen finns en gäst-wc. Belägen i välskött hus med hiss och med ett bra läge i Sköndal är detta en lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Brf HSB Offergärden är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen äger marken och har en låg belåningsgrad om c:a. 2000kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, gemensam samlingslokal och träningsrum med pingisbord, hobbyrum och bokningsbar bastu. Tvättstuga finns i varje hus. Föreningen har också en trevlig gård med grill och pergola. Till lägenheten hör ett förråd.

Bostaden ligger bara minuters gångväg från Sköndals centrum, här finns restaurang, bank, matbutik och annan service.
Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går bussar till Gullmarsplan på c:a. 10-15 minuter beroende på trafik.

Välkomna till ett hem att trivas i!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy