Länk kopierad!

Visningar

sön 9 aug 15:00 - 15:30
Öppen visning - välkommen!
mån 10 aug 18:00 - 18:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK
Adress
Järdalavägen 82A, Ekholmen, LINKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
86.5 kvm
Avgift
4 460 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Öppen, luftig och optimalt planerad trea med balkong

Välkommen till denna luftiga och yteffektiva trea med en uthyrnings del. Tack vare de fräscha ytskikten kommer du inte behöva tänka på renoveringar på många år.

Denna lägenheten har fönster i tre väderstreck och ger en härlig ljusinsläpp. Lägenheten består av en inbjudande och trevlig hall, ett stort, lite äldre och ljust kök, två sovrum, två badrum samt ett rymligt, lättmöblerat och härligt vardagsrum med mycket dagsljus, härliga umgängesytor och fönster åt två håll. Det större sovrummet är stort och inbjudande med platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. De andra sovrummet som ligger i den uthyrnings delen funkar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor. Det ena badrummet som har två ingångar är stort och har toalett, badkar, kommod, handfat och tvättmaskin. Det andra är lite mindre och fräscht och har toalett, handfat och dusch.

I den här trean finns en mysig och ljus balkong. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder morgonsol, eftermiddagssol och plats för soffgrupp.

I det lugna området Ekholmen och järdalavägen har du närhet till livsmedelsaffär, skola, dagis, vårdcentral samt golfbana. Goda kommunikationer in till city och universitet via buss såväl som via cykel

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Hall
Den inbjudande och trevliga hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall ? hatthylla, inbyggda garderober och säkerhetsdörr.

Kök
Det stora, lite äldre och ljusa köket har grå väggar och mörkt klinkergolv. Utrustningen består av spis, kyl, frys, ugn, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett rymligt, lättmöblerat och härligt rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, härliga umgängesytor och fönster åt två håll.

Sovrum 1
Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom ? ett stort och inbjudande rum med laminatgolv och vita väggar. Rummet har platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Ett stort, inbjudande och harmoniskt sovrum med rymliga garderober och plats för dubbelsäng. Vita väggar och har ljust golv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Badrum 1
Stort badrum med toalett, badkar, kommod, handfat och tvättmaskin. Här ligger plastmatta som går fint ihop med rummets våtrumstapet.

Badrum 2
Detta lite mindre och fräscha badrum har våtrumstapet och våtrumsmatta som matchar fint. Här finns toalett dusch och handfat.

Balkong 1
I vardagsrummet finner du en mysig och ljus balkong med morgonsol, eftermiddagssol och plats för soffgrupp. Här har du fin utsikt mot innergården.

Dokument (pdf)

Årsredovisning 18 19.pdf Stadgar gällande.pdf

Länkar

Prospekt

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 86.5 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

232

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1969

Föreningen

Föreningens namn: Linköpingshus nr 19
Organisationsnummer: 722000-2849
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 232
Antal lägenheter: 280
Antal lokaler: 0

Föreningens hus uppfördes 1969-1970 och består av fastigheterna Riket 10,11,14, 17, 18 och 19 med adresserna Järdalavägen 60-90 i Linköping.

Parkering: Förening har ett antal egna parkeringsplatser som kan hyras för 120 kr/månad utan eluttag och för 160 kr/månad med eluttag samt ett antal garage som går att hyra för 220 kr/månad. Separat kö. Det finns gott om besöksparkeringar.

Gemensamma utrymmen: På Järdalavägen 86 A har vi medlemmar tillgång till en föreningslokal.I lokalen finns ett fullt utrustat kök med porslin, glas, bestick, kaffebryggare mm. Det finns fyra sängar.
Kostnad: är 300kr/natt, (max 3 nätter), 150:-/dag för medlemmar och 300:-/dag för ej medlemmar.

Föreningens ekonomi

Förening med god ekonomi.
Föreningen höjde avgifterna med totalt 6% under 2019. De har i dagsläget inga planer på att höja avgiften ytterligare, stämma i nov 2020. (2020-04-15)

Föreningens renoveringar

Nya lägenhetsdörrar (Daloc säkerhetsdörr) samt postfack vid entréer 2017.

Tvättstugeutrustning 2016. Taggsystem/porttelefon för entréer 2015. Stamrenovering omkring 2007-2009, takbyte omkring 2005, asfaltering av alla ytor omkring 2009, nya cykelhus byggda på samtliga gårdar omkring 2010, miljöhus byggt omkring 2006, målning av dörrar och entréer omkring 2009, installation av tagglås i miljöhus, källare och för bokning av tvättstugor.

Internet

Bredband via fiber. Bredbandsbolaget 100 Mbit/s.

Månadsavgift

Avgift: 4 460 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV - grundutbud och internet.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.84163 %
Pantsättningsavgift: 475 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

2020 Målat om kök
2020 Köpt ny spis/ugn
2019 Målat och bytt lister
2019 Hall
2019 Nya lister i stora sovrummet
2018 Lilla badrummet, målat och bytt kommod
2016 Nytt laminat golv i stora sovrummet
2016 Målat om vardagsrum
2016 balkong trall

Uteplats

Trevlig Balkong i söderläge.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 150 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
P-plats 1: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 100 kr/mån. Kö kan förekomma.
P-plats 2: Parkeringsplats. Går att hyra för 50 kr/mån. Kort kö alt. ledigt.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy