Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Kungsbackavägen 38, Granloholm, SUNDSVALL
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
130.5 kvm
Avgift
8 358 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Väl tilltagen fyrarummare i barnvänligt område

Nu ges du chansen att förvärva detta ljuvliga bostadsrättsradhus praktiskt fördelad på två plan perfekt belägen med närhet till lekplats för barnen!

Vid entré i bostaden möts du av en rymlig och välkomnande hall med goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i form av hatthylla, garderob och en rymlig klädkammare. Inbjudande och ljust kök med gott om plats för matbord. Vita köksluckor, vitt kakel över den slitstarka bänkskivan och diskbänken. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, fläkt, kyl och frys. Fint ljusinsläpp från fönsterna som skapar en trivsam atmosfär i bostaden. Praktiskt badrum med våtrumstapet & -matta, badkar med dusch, wc, handfat och tvättmaskin. Vidare i bostadens nedre plan finner du ett väl tilltaget vardagsrum med plats för större soffgrupp och diverse möblemang. Övre plan erbjuder en genomgående planlösning med två väldisponerade sovrum, varav ett används idag som kontor. Det andra har generös plats för dubbelsäng och diverse möblemang, härifrån når du även bostadens härliga balkong som erbjuder många soltimmar och har plats för utemöbler. Rejält badrum med helkalkade väggar och klinkergolv samt duschhörna. Trevlig uteplats vid bostadens entré här kan du enkelt ha översikt på barnen när de leker i föreningens lekpark intill bostaden.

Här bor du med endast några hundra meter till allt du kan tänkas behöva. Närmaste kommunikation finner du endast 150m från bostaden, här går busslinje 3 som tar dig mot Sundsvall centrum på bara 10 minuter. Där finner du diverse shopping, matbutiker, apotek, gym och restauranger. Perfekt belägen i Granloholm med närhet till grönområde, motionsspår samt närservice.

Varmt välkommen på visningen!

Beskrivning

Entréhall i öppen planlösning mot kök med goda avhängning och förvarningsmöjligheter på hatthylla samt klädkammare.

Kök med praktiskt förvaring i över- samt underskåp. Väl tilltagen maskinpark som inkluderar ugn och spis, diskmaskin, kyl, frys, och fläkt.

Sovrum
Rymligt sovrum med utrymme för större säng och diversemöblemang. Rummet passar även bra som kontor eller hemmagym vilket nuvarande ägare disponerar rummet som.

Socialt allrum med laminatgolv och god plats för större soffgrupp samt diverse möblemang.

Badrum med plastmatta och våtrumstapet. Wc, duschplats med badkar, spegelskåp, handfat och tvättmaskin. Här finns även ett praktiskt värdringsfönster med trevligt ljusinsläpp.

Övre plan:

Två rymliga Sovrum varav ett med utgång till takad balkong. Härlig kombination av målade väggar i gråfärg och heltäckningsmatta på golvet.

Badrum med väldisponerade ytor som ger plats för diverse badrumsmöbler. Här finns även praktiska hyllor för förvaring, badkar och tvättmaskin.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med härlig rymd, slitstarkt laminatgolv samt ljusa ytskikt. Generöst utrymme för större soffgrupp med även plats för matbord. Härlig utsikt som vetter mot förenings grönskande bakgård.

Badrum
Väl utrustat badrum med kaklade väggar och klinkergolv, duschhörna, spegelskåp, handdukstork, WC, handfat, kommod med praktiskt förvaring av diverse hygienprodukter.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Champinjonen 2018.pdf stadgar.pdf Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Granlo 3:341, Sundsvall kommun, Skattesats 34.13%.

Storlek

Boarea 130.5 kvm. Areakälla från föreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

81

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1988
Byggnadstyp: Radhus
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning
Ventilationsinspektion: 2018-11-26

Föreningen

Föreningens namn: Brf Champinjonen
Organisationsnummer: 716414-1645
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 81
Antal lägenheter: 147
Antal lokaler: 2

Förneingen äger fastigheten Granlo 3:341 byggd år 1988.

Parkering: Motorvärmarplatser - 150kr/mån 3 i Kö.
Garage - 300kr/mån 1 i kö.

TV och bredband: Det finns tre möjligheter till internetanslutning:

1. Bredbandsbolaget 100/100 Mbit/s
2. ADSL-teknik via Telia
3. ComHem - Internet genom TV-uttaget

Föreningen har ett gruppanslutningsavtal med Bredbandsbolaget. I månadsavgiften ingår bredband 100Mb och telefoni via bredbandsnätet.

ComHem är leverantör till föreningen och kostnaden för basutbudet ingår i månadsavgiften.
Det finns möjlighet att teckna abonnemang med ComHem eller Bredbandsbolaget för ett större TV-utbud.

Gemensamma utrymmen: Tvättstugor för de boende finns i varje punkthus (Kungsbackavägen 1, 32 och 55).
Kvarterslokalen, som ligger bortom gård 4 mot stora lekparken, kan användas av de boende för olika evenemang - en liten fest, kanske ett 50-års kalas eller varför inte ett barnkalas? Kostnad per dygn är 300:- och läggs på en kommande avi på din lägenhet.
Gästrummet finns på Kungsbackavägen 1. Rummet har en bäddsoffan med plats för max. tre personer, en våningssäng med två bäddar samt en monteringsbar babysäng. Kostnad för ett bokat dygn kostar 250:-.

Föreningens ekonomi

Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av HSB Mitt.

Föreningens renoveringar

Utförda renoveringar
2013 - Hiss byte op KB 55/ yttertak / fläktar i lägenheterna
2014 - bastu / belysning / sophus
2015 - Tvättmaskiner och torkskåp utbytta
2016 - Tak och hängrännor återgärdas/ sandbyte samt byte av lekparkers utrustning/ belysning/tvättmaskiner
2017 - Bytte av belysning / montering av brevlådor med tillhörande markarbete
2017 - Byte av ventilationsaggregat i kvartershuset
2018 - Hissmontering på KB 1 och 2 av de hissar som beställdes 2017
2018 - Fasad byte av överdelarna på radhusdelarna till plåt istället för trä på gård 1,2,3. Med det så minskar vi framtida underhållskostnader.
2019 - Byte utav ytterdörrar
2019 - Målning utav fasaden
2019 - Byte utav ventilation på nummer 2-5. (Man kommer jobba vidare med byte av ventilationer från nummer 6 och uppåt nu 2020)

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energideklarationsdatum: 2018-11-26
Energiprestanda primärenergital: 118 kWh/kvm och år

TV

ComHem basutbud ingår i avgiften

Internet

Telenor 100/100 Mbit/s ingår i månadsavgiften

Månadsavgift

Avgift: 8 358 SEK / mån
Ink Värme & VA. Bredband 100/100 Mbit/s samt Comhems basutbud för tv ingår i avgiften.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.92404 %
Andel av årsavgiften: 0.92404 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Motorvärmarplatser - 150kr/mån 3 i Kö.
Garage - 300kr/mån 1 i kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy