Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Arbetargatan 17, 6tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
50 kvm
Avgift
3 192 SEK / mån
Rum
2 rum

Högt läge med fri utsikt över innergård - Öppen planlösning - Stor balkong med västläge

Underbart boende beläget högt upp i huset med stora fönsterpartier för härligt ljusinsläpp. Här bor du med ett insynsskyddat läge med fri utsikt över föreningens grönskande innergård. Lägenheten har en stor balkong med soligt västläge som blir ett extrarum under sommarmånaderna. Här bor du på ytterst väldisponerade 50 kvm med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Den sociala planeringen gör det möjligt att umgås när middagen förbereds. I vardagsrummet får du gott om utrymme att möblera med sällskapsdel och ett större matbord och en barbänkslösning mellan kök och vardagsrum skärmar av mot sällskapsytan. I sovrummet möblerar du med dubbelsäng och får ett härligt ljusinsläpp från ett stort fönsterparti som vetter mot föreningens lugna innergård. Längs med ena väggen finner du fantastisk förvaring. Badrummet är stort och utrustat med tvättmaskin.

Här flyttar du in i en ytterst välskött förening med gemensamma utrymmen som festlokal, gästlägenhet samt bastu. Föreningen har även en stor grönskande innergård samt garage.

På Arbetargatan 17 kombinerar du ett lugnt läge med närhet till allt storstaden har att erbjuda. I närområdet finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer och gym. Västermalmsgallerian, Åhléns, flertalet stora mataffärer, shopping och all tänkbar service ligger runt hörnet. Där finns också oslagbara kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje vid Fridhemsplan. Om du gillar att motionera är det lika nära till Norr Mälarstrand med promenad- och löparstråk som fortsätter längs med vattnet runt Kungsholmen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy