Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Jämtlandsgatan 97, Vån 4 (15043), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 493 SEK / mån
Rum
2 rum

Välkomna hem till denna nyproducerade och fantastiska tvåa om 66 kvm på fjärde våningen!

Välkomna till denna nyproducerade och påkostad tvåa om 66 kvm på fjärde våningen! Stor och möblerbar balkong med soligt och fritt läge, här kan vackra solnedgångar ses med nära och kära. Ett toppmodernt och påkostat boende i Vällingby Parkstads populäraste förening. I pulserande Vällingby Parkstad finns allt som hör en levande stadsdel till, tunnelbanans gröna linje tar dryga 20 min till city och en stor nyöppnad Hemköp längs entréplan.

Vardagsrum och kök i en öppen och social planlösning, detta är en perfekt samlingsplats för att umgås med familj och vänner. Här finns plats för både vardag och fest, ett hem för hela familjen att trivas i. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Härifrån nås balkongen, en stor och rofylld oas som erbjuder eftermiddags och kvällssol. Lägenheten är försedd med kvalitativt och stilsäkert kök från Vedum i modern tappning. Köksdelen erbjuder bra förvarings och arbetsytor, här kommer ni som älskar matlagning trivas.

Detta hem präglas av en väl tilltagna och generösa ytor, stora fönster som släpper in rikligt med ljus och bjuder på utsikt i två väderstreck. Vidare finns ett rymligt sovrum som är lugnt beläget. Här finns plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord, tre garderober ger ypperliga förvaringsmöjligheter. När man kommer in välkomnas man av den fina hallen som erbjuder avhängningsytor och bra förvaring i garderober. Från hallen nås det stora och påkostade badrummet, när vi kommer in slås vi direkt av den härliga och rogivande atmosfären. I badrummet finns bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare samt plats för badkar för den som önskar. Tillträde flexibelt. Väggarna är genomgående vitmålade och golvet pryds av vackert parkettgolv.

BRF Råckringen har mycket god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter från två lokaler. Garage finns under gården och nås enkelt med hiss/trappor. Fördelning sker enligt befintligt kösystem, kostnaden är 770 kr/mån. Hemköp finns i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny och dynamisk stadsdel med natur, vatten, tunnelbanan, flertalet gym och förskolor precis runt knuten. Det är även enkelt och smidigt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum, Bromma Blocks och Kista.

Välkomna hem till mysiga Jämtlandsgatan!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy