Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 250 000 SEK
Adress
Ryttaregatan 4A, Gamlestaden, Göteborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
51 kvm
Avgift
3 795 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Totalrenoverad gaveltvåa med stor inglasad balkong!

Nu har vi nöjet att presentera en bostad utöver det vanliga!
Varmt välkomna till en totalrenoverad gaveltvåa som erbjuder ett boende med hög kvalitet och bekvämlighet samt stor inglasad balkong i härligt västerläge!
Bostaden har enhetliga ytskikt med vitmålade väggar samt vacker valnötsparkett.
Komplett kök (2019) med rostfria vitvaror och stilrent badrum med vardagslyx såsom golvvärme, handdukstork och spotlights.
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om plats för förvaring.

- I avgiften ingår TV, bredband, telefoni, VA och värme!

Välkommen att trivas!

Beskrivning

En modern och snyggt renoverad tvåa som erbjuder ett boende med hög kvalité och bekvämligheter.

Hall
Från hallen ges en bra överblick över lägenhetens tilltalande planlösning. Gott om plats för avhängning. Det finns möjlighet till sittmöbel och avlastningsbord. Rymlig hall med vitmålade väggar och vacker valnötsparkett som sträcker sig in i lägenhetens övriga rum och skapar en fin helhetskänsla.

Kök
Det snygga och stilrena köket löper i fina färgkombinationer. Bänkskiva i ljusgrått och smakfullt passande kakel satt i halvförband som stänkskydd. Komplett fullutrustat med häll, ugn&mikro, fläkt, diskmaskin (integrerad) och kyl & frys, samtliga i rostfritt utförande. Matplats skapas naturligt vid fönsterpartiet, här finns plats för större sällskap kring middagsbordet. Snygg detalj med framtaget tegel som bryter av fint mot resten av bostaden.

Badrum
I anslutning till hallen finns det stilrena badrummet helkaklat med italiensk natursten. Utrustning består av tvättställ, underskåp, spegel med belysning, wc och dusch med vikbar glasdörr. Vardagslyx med golvvärme, handdukstork och infällda spotlights.

Vardagsrum
Generöst tilltaget vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Social planlösning då vardagsrummet nås från hallen och köket. Det stora vardagsrummet ger möjlighet till olika möblemang. Härifrån når man också den inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum där ni kan njuta av solen under stora delar av dagen. Här finns gott om plats för utemöbler och bord!

Sovrum
Sovrummet är rymligt och har plats för stor dubbelsäng med sängbord. Här finns gott om plats för förvaring i form av garderob. Vitmålade väggar och samma fina valnötsparkett.

Välkommen att trivas!

Dokument (pdf)

Stadgar.pdf Årsredovisning.pdf Energideklaration Ryttaregatan.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 51 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

127

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1946

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s Brf Lödöse
Organisationsnummer: 757200-9293
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 127
Antal lägenheter: 142
Antal lokaler: 10

Parkering: Föreningen har 54 parkeringsplatser. Möjlighet till boendeparkering på gatorna finnes efter kontakt med Trafikkontoret, Göteborgs kommun.
Vi har även 12 garage, av vilka 8 hyres ut till medlemmar.

TV och bredband: Föreningen är ansluten till TV och Internet via Telia fiber.

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga med torktumlare och torkrum finns i källaren i respektive byggnad.
Föreningen har en fritidslokal som kan hyras av de boende. Användningen är dock begränsad kvällstid för att inte störa grannarna.
Motionslokalen på Måns Bryntessonsgatan 21 kan användas fritt av de boende. I motionslokalen finnes diverse träningsredskap.

TV

TV och Internet via Telia fiber

Internet

TV och Internet via Telia fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 795 SEK / mån
I avgiften ingår TV, bredband, telefoni, VA och värme!

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.71585 %
Andel av årsavgiften: 0.71585 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Närområde

Allmänt om området: Gamlestaden ligger bra till på alla tänkbara sätt. På gångavstånd från de nya bostäderna hittar man både service och butiker. Göteborgs centrum ligger bara några minuter bort med spårvagn eller cykel. Dessutom finns flera förskolor och skola i närheten. Det nya resecentrumet ligger bara ett stenkast bort och blir en ny knutpunkt i östra Göteborg. Här kommer resenärerna att erbjudas effektiva byten med korta gångavstånd mellan tåg, spårvagn och buss. Restid till Centralstationen är 6 minuter. Gamlestaden ligger även nära en mängd aktiviteter så som sportanläggningen i Kviberg - Sveriges största multisportarena. Dessutom finns redan simhall, bowlinghall och flera gym och -träningscenter precis i närheten.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy