Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ekholmsvägen 82A, Ekholmen, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63 kvm
Avgift
2 921 SEK / mån
Rum
2 rum

Ljus, insynsskyddad och yteffektiv tvåa på Ekholmsvägen 82A

Med bland annat stora fönster i tre väderstreck, högt läge och en toppen planlösning erbjuder denna tvårummare på Ekholmsvägen 82A en ljus, varm och mysig boendemiljö med stor potential.


En inbjudande hall med bra avhängningsmöjligheter välkomnar via en säkerhetsdörr. Vidare har vi ett lättmöblerat vardagsrum som bjuder på fantastiskt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Det stora, om än äldre, köket är en fröjd att laga mat i och har bra förvaringsmöjligheter, härliga fönster och gott om plats för matbord och stolar. Det stora sovrummet har många garderober, plats för dubbelsäng och utgång till balkong. Badrummet är stort med toalett, badkar, handfat, tvättmaskin och torktumlare. På den härliga balkongen finns möjlighet att njuta hela dagen då den erbjuder eftermiddag/kvällssol och plats för en sittgrupp.

BRF Linköpingshus nr 21 är en stabil och välskött förening med mycket god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, lekplats, gästparkering, en trevlig och välskött innergård och grovsoprum. I månadsavgiften om 2921 kronor ingår tv, el, vatten, värme. Till lägenheten hör även rejält med förrådsutrymmen. Ett förråd finns vid ingången till huset och ett annat stor förråd finns i närliggande källare. Föreningen har även tre miljöhus med stationer för källsortering och möjlighet att låsa in cyklar.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa som centrala Linköping har att erbjuda - perfekt för dig som söker en oslagbar boendemiljö!
Området är lugnt och tryggt med kort promenadavstånd till kommunikationer, shopping och matvarubutiker. I Ekholmens centrum finns allt du kan tänkas behöva från matbutiker, klädesaffärer, restauranger, blomsterhandel, vårdcentral, apotek, bibliotek och gym. Goda kommunikationer via buss in till city samt till Universitetet.

Tillträde kan ske omgående.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy