Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Torgny Segerstedts allé 27, Rosendal, UPPSALA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
27 kvm
Avgift
1 270 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högkvalitativ etta med sovloft och balkong!

Tillfälle att förvärva en högkvalitativ etta med balkong och sovloft i populära BRF Inspiration. Söker du boende med bekvämligheter som hiss från markplan, gym i samma fastighet samt löparbana på taket, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, balkong m.m så är detta bostaden för dig!

På Torgny Segerstedts Allé 27 bor ni på en attraktiv adress i en mycket populär och växande stadsdel söder om Uppsala city. Rosendal är ett naturnära bostadsområde och i omedelbar närhet till hemmet finner ni såväl goda träningsmöjligheter i form av gym, tennisbanor, padeltennis samt flertalet restauranger m.m samt ICA-butik. Här bor ni med stadsskogen runt hörnet som bjuder på härliga motionsspår. Därtill ligger BMC, Polacksbacken och Ultuna inom ett bekvämt cykelavstånd. I direkt anslutning till bostaden finns goda bussförbindelser samt fina cykelvägar till Resecentrum samtidigt som bilpendlaren snabbt och enkelt når E4:an via den södra påfarten.

Lägenheten i sig erbjuder en hall med gott om förvaringsutrymme i två garderober längs sidan, ett fräscht helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, ett rymligt allrum som även innefattar en praktiskt och funktionell köksdel samt utgång till bostadens balkong. Vidare erbjuds ett praktiskt sovloft.

Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information.

Tillträde av bostaden är flexibelt!

Välkommen hem!

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med förvaring i två garderober. Parkettgolv och ljust målade väggar. Trappa upp till sovloftet.

Badrum
Fräscht badrum utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, dusch, wc och förvaring i en garderob. Mörkt klinkergolv och ljust kaklade väggar.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med köksdel och utgång till bostadens trevliga balkong. Rummet känns väldigt rymligt tack vare den fantastiska takhöjden. Köksdelen är utrustad med ljusa luckor. induktionshäll, kombinerad ugn/micro, kyl/frys, diskho.

Sovloft
Praktiskt sovloft med plats för säng, samt skrivbord. Parkettgolv och ljust målade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar BRF Ekonomisk plan BRF Årsredovisning 2018 BRF Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Kåbo 58:1, Uppsala kommun, Skattesats 33.1%.

Storlek

Boarea 27 kvm. Enligt säljare och mäklarbild.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

B1104

Våning / hiss

Våning 1 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016-2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Inspiration Rosendal
Organisationsnummer: 769627-5689
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: B1104
Antal lägenheter: 347
Antal lokaler: 8

BRF Inspiration Rosendalär en äkta bostadsrättsförening med 347 lägenheter i Uppsala. Föreningen bildades år 2014.

Parkering: I föreningen finns 94 st p-platser i garage. Finns att hyra för (1395 kr/mån). Separat kösystem tillämpas. I dagsläget finns det ganska gott om lediga platser.
Det finns även 17 st laddningsplatser (1695 kr/mån) där det i dagsläget finns ett 10-tal platser lediga. (Uppgifter kontrollerade Juni-2020).

TV och bredband: Kabel-TV och bredband 1000/100 Mbit/s via Comhem. En obligatorisk kostnad för detta tas ut med 200 kr/mån.

Gemensamma utrymmen: Inom föreningen finns 3 st soprum för hushållssopor och källsortering för boende, 2 st soprum finns för lokaler.
Det finns ingen gemensam tvättstuga. Alla lägenheter har tvättmaskin och torktumlare.
Takterrass med basketplan, soltrappa och löparbana utomhus.

Föreningens ekonomi

Ingen avgiftsförändring i dagsläget (kontrollerat Juni 2020).
Föreningen tillåter juridiska personer att köpa bostad men ej att hyra i andra hand av ägaren.
Föreningen accepterar delat ägande med minst 10%.

Föreningens renoveringar

2016-2017: Byggår.
2018: Samlingslokal är iordningställd och klar.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 17307 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2020-06-04
Energiprestanda primärenergital: 74 kWh/kvm och år

TV

Gruppavtal genom Comhem.

Internet

Gruppavtal genom Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 1 270 SEK / mån
Värme & bostadsrättstillägg ingår i avgiften. El, kall- och varmvatten köps genom föreningen och debiteras 4 ggr/år i efterskott. En obligatorisk avgift för Kabel-tv (grundutbud) & bredband tillkommer med 200 kr/mån.

Driftskostnad

420 SEK varav:
Försäkring: 120 SEK
VA: 150 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Obs: Schablonvärden har används.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.2435 %
Andel av årsavgiften: 0.0026 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

föreningen finns 94 st p-platser i garage. Finns att hyra för (1395 kr/mån). Separat kösystem tillämpas. I dagsläget finns det ganska gott om lediga platser.
Det finns även 17 st laddningsplatser (1695 kr/mån) där det i dagsläget finns ett 10-tal platser lediga. (Uppgifter kontrollerade Juni-2020).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy