Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Råsundavägen 146, Gamla Råsunda/Solna, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
56.5 kvm
Avgift
3 440 SEK / mån
Rum
2 rum

Magisk bostad i kanonläge med nyrenoverat kök, vackert bevarad 40tals-charm och fantastisk balkong

Har du väntat på att bostadsdrömmen bland trädtopparna ska bli sann? Nu kan den det!

Varmt välkommen till en magisk bostad i omtyckta Brf Näckrosen i Solna. Direkt när du kliver in i bostaden möts du av en välkomnande känsla och bevarad 40tals-charm. Den inre hallen med garderob i original och stor walk-in-closet med Elfa-system öppnar upp sig mot bostadens samtliga rum och fylls varsamt av ljus från två väderstreck.

Redan i badrummet som nås in till vänster från hallen möts du av den fantastiska utsikten som bostaden erbjuder. Här finns plats för allt du behöver, önskar du tvättmaskin så finns det även förberett för det här. Ta dig vidare in till det nyrenoverade köket! Här har man tänkt på detaljerna i både stil och funktion och ger dig en exceptionell plats att klara av vardagens bestyr på. Gott om plats för att vara många och att du även här har sällskap av den fina utsikten, skapar guldkant i tillvaron.

Sovrummet är beläget med utsikt mot balkongen och den härliga grönskan utanför. Här finns plats för en stor säng och övrigt önskat möblemang som exempelvis skrivbord och arbetsplats. Stor garderob med dubbeldörrar rymmer ytterligare ett Elfa-system som erbjuder förvaring för alla era kläder och skor. Det vackra trägolvet förhöjer känslan och skapar en rofylld plats att sova på.

Slutligen når du vardagsrummet och här hittar du magi! Det stora fönsterpartiet som löper längs med rummet och ut mot den härliga balkongen ger dig ett fantastiskt ljusinsläpp som fångar upp det bevarade originalgolvet. Här finns god plats för en stor soffhörna och härliga filmkvällar eller skönt häng med vänner. Bostadens balkong blir en förlängning av rummet och en oas på sommartid. Här kan du sitta i solen från tidig eftermiddag till sen kväll samtidigt som du njuter av det fria läget mot trädtopparna utanför. Det här vill du inte missa!

Föreningen:
Utöver lägenhetens egna attribut får heller inte missas att denna lägenhet är en del av en av de mest välordnade föreningarna i Solna. Föreningen uttrycker med egna ord att de har "fastighetstekniskt en väldigt god standard" och håller god ordning på de jobb som behöver genomföras samt erbjuder medlemmarna fina förmåner. TV och bredband ingår i avgiften och man har många gemensamma utrymmen och gårdsplatser mellan husen. Bland annat finns en föreningslokal som kan hyras för både festligheter och övernattning för gäster och en slöjdlokal som kan användas för dina hemmaprojekt. Föreningens egna Facebookgrupp öppnar även upp dörrarna för en härlig gemenskap mellan grannarna. Läs mer om föreningen och dess förmåner på: http://www.brfnackrosen.se

Specifikt denna port har även förmånen att ha en av de lummigaste uteplatserna precis utanför huset. Här finns stolar och bord på en frodig gräsmatta där grannarna gärna äter en lunch eller slappnar av med en bra bok i solen.

Området:
Råsunda som stadsdel gränsar mot Sundbyberg i öster och ger plats för både motion och högklassig underhållning. Filmstaden i Råsunda eller Gamla Filmstaden är ursprungligen namnet på filmstudioanläggningar i Råsunda, där en betydande del av svensk film under första delen av 1900-talet producerades. I Råsunda producerades närmare 400 svenska långfilmer och TV-serier och inte minst förknippas regissören Ingmar Bergman med Filmstaden. Man har bevarat flera historiska byggnader i området och här finns även en av Stockholms mysigaste biografer som fortfarande är i bruk! Ur ett familjeperspektiv finns ett bra urval av skolor och förskolor bara en kort promenad bort och för den som gillar shopping finns Mall of Scandinavia 3 minuter bort. Där ligger även den nya Nationalarenan Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. För den aktive så finns såväl gym som härliga motionsspår, cykelvägar och promenadstråk som leder dig till både två naturreservat och hela vägen till Stockholms city. Att bo i Råsunda ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min bort och Bromma flygplats endast ca 15 minuter från hemmet med bil. För dig som vill åka kommunalt finns flertalet bussar (ex. 509, 505 och 515) i närområdet och ger dig rktigt bra bussförbindelser både in mot stan men även ut mot Täby, Sollentuna och Bromma. En kort promenad bort tar dig pendeltåget (Solna Station) till Stockholm C på ca 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Solna C och Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. För den kulinariske finns flertalet restauranger och caféer i närområdet ex. Backstugan och Du bon Pain. I Solna finner du även restauranger som The Winery Hotel, med både delibutik och egen vinproduktion, Bockholmens hav och restaurang, Värdshuset Koppartälten, samt anrika Ulriksdals Wärdshus och slottscafé, som ligger precis invid Edsviken med bad och rekreationsmöjligheter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy