Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 500 000 SEK
Adress
Vendelsövägen 60, Trollbäcken, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
76 kvm
Avgift
3 441 SEK / mån
Rum
3 rum

Exklusiva lägenheter i Trollbäcken!

Vi presenterar stolt Södergården med sina 98 representativa bostadsrätter i hjärtat av Trollbäcken. Här har Imola tillsammans med DinellJohansson ritat fram ett bostadsrättsområde som står i samklang med omgivningen. Arkitekturen präglas av tidlösa och exklusiva material som trä och sten vilket är modernt, kvalitativt och håller över tid. Det i kombination med ett extra öga för detaljerna gör att bostäderna utmärker sig och andas hotellkänsla och lyx.

Länk till projekthemsidan: https://sodergarden.imola.se/

- Arkitektritat bostadsrättsområde
- Stora fönsterpartier och påkostade materialval
- 1-4 rok i varierade storlekar
- Varmgarage som nås från hiss
- Nära buss, skolor, restauranger och centrum.

Lägenheterna är eleganta med påkostade materialval där ingenting har lämnats åt slumpen. Tack vare stora fönsterpartier får lägenheterna ett fantastiskt ljusinsläpp som bidrar till en luftigare känsla. Det tillsammans med den öppna och sociala planlösningen ger de bästa förutsättningarna för att samla vänner och familj och skapa fina minnen.

Köken är speciellt framtagna tillsammans med ett svenskt finsnickeri. Det finns möjlighet att själv välja kulör på ek-köksluckor och bänkskiva bland de olika materialvalen i kvartskomposit carrara eller grå kalksten. Färgsättningen är i sober varmgrå nyans där innerdörrar, karmar och lister går ton i ton. Eluttag och detaljer i svart samt rektangulära spotlights i tak. På golvet ligger 3-stavs ekparkett. Badrummen är delvis kaklade med klinker och kakel i samma sten, ett lyxigt utförande som andas hotellkänsla.

Tack vare lägenheternas moderna och öppna utförande blir lägenheterna kvadratsmarta och i en del av lägenheterna finns i form av platsbyggda garderober. I övriga lägenheter finns möjlighet att välja till garderober i samma utförande som övriga snickerier.

Här bor du obekymrat nära både buss, naturstråk, idrottsanläggning och centrum i varierande storlekar där livet får plats. Allt från 1 rok till 4 rok beroende på vad som passar just dig.

Utsikten från lägenheterna är vacker innergård och fina villakvarter. Trollbäcken är ett fantastiskt lummigt bostadsområde med både villor och lägenheter, detta gör att gatorna är lugna, tysta och gemytliga. Närheten till Tyresös olika delar och atmosfärer gör att detta är en perfekt utgångspunkt för vidare äventyr.

Trollbäckens centrum finns på promenadavstånd och här ligger två välsorterade matbutiker, bageri, blomsteraffär, apotek och vårdcentral. Lyxigt att kunna storhandla i sin närmsta matbutik! För dig som tycker om mat finns här även ett stort utbud av kaféer och restauranger med mat från världens alla hörn. Alldeles intill ligger Norrbys trädgård som en trädgårdsdröm i villakvarteren som är mycket omtyckt och välbesökt.

På kort avstånd finns också populära Trollbäckens IP och här finns flera av Tyresös bästa idrottsföreningar. Hela Trollbäcken och Södergården är känt för sin familjära känsla och fördelarna är många med närheten till flertalet förskolor och skolor. Kumla skola ligger alldeles intill och är Tyresös största grundskola från förskoleklass till årskurs 9, för den mer idrottsintresserade finns Idrottsklass på Nyboda skola och för den musikintresserade finns här även musikklasser. Kunskapsskolan och Engelska skolan är också två populära skolor i kommunen. I närheten av Södergården finns även grundskolan Sofieberg och nya Fornuddens skola som ligger alldeles intill Fornuddsparken.

Fornuddsparken är en gammal park som nyligen rustats upp. Här kan du både spela fotboll, träna i utegymmet, promenera eller leka med sina barn. Tyresö är känt för sin närhet till parker, grönområden och sjöar. Från Södergården finns flera badplatser som Stenbadet, Långsjön eller Hästhagsbadet för att nämna några. I Drevviken som är den stora sjön vid Trollbäcken går det, förutom att bada, även att hyra kanoter och ge sig iväg på utflykt. Föredrar du trevliga promenader kan vi varmt rekommendera strövområdena i Tyresta naturreservatet som ligger nära liksom Barnsjön och dess omgivande natur med löpspår och utegym. Alby Friluftsgård och också en populär del av Tyresö kommun med badsjö, pulkabacke, frisbeegolf och flera grillplatser. Här finns även mysiga Caféer och Uddby Gård med anor från 1400-talet. Här bedrivs idag djur- och naturförskola och på helgerna finns det ponnyridning och möjlighet att klappa getter och får. Under våren kan man besöka lammungar och detta är verkligen som ett litet miniskansen mitt i landsbygdsidyllen. Alternativen är många för den som gillar djur och natur!

Vill man istället röra sig mot stadens puls så finns det utmärkta kommunikationer på promenadavstånd som busshållplats Sofieberg, Kumla Skola och Trollbäckens centrum med direktbussar till Stockholm City, Gullmarsplan och närliggande kommuner. Det gynnsamma kommunikationsläget gör att du på 30 minuter från att du låser ytterdörren, är på Gullmarsplan. Bättre kan det inte bli! Bor du i Södergården får du den perfekta kombinationen av lugnt och lummigt tillsammans med närheten till kommunikationer och stadspuls. För den som cyklar finns en cykelväg hela vägen in till Södermalm.
Nu är det dags för ett nytt liv att få plats här.

Hjärtligt välkomna att höra av er för mer information!

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.28%.

Storlek

Boarea 76 kvm.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1-1203

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2022

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tyresö Södergård 4
Organisationsnummer: 769633-7190
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1-1203
Antal lägenheter: 98
Antal lokaler: 4

Parkering: 51 parkeringsplatser i varmgarage.

TV och bredband: Fiber

Gemensamma utrymmen: Cykelförråd, barnvagnsrum och tvättstuga.

Månadsavgift

Avgift: 3 441 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg.

Driftskostnad

Hemförsäkring, hushållsel, telefoni/bredband tillkommer enligt individuell förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel av årsavgiften: 1.1953 %

Bilplats

51 parkeringsplatser i varmgarage.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy