Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Vårflodsgatan 21, Centrala Tyresö, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54.5 kvm
Avgift
3 253 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Läcker tvåa med närhet till allt som önskas!

Exklusiv tvåa i nyskick med ett suveränt läge endast ett stenkast från Tyresö centrum.

Välkommen till en påkostad och nyproducerad 2:a på Vårflodsgatan 21 där varje kvadratmeter har nyttjats till max.
I ett supercentralt läge erbjuds nu möjlighet att bo i denna ljuvliga bostad nybyggd 2019 som andas exklusivitet och lyx.
Den innehar en balkong i sydvästläge om 9 kvm , stora sociala ytor, ett helkaklade badrum samt ett rymligt sovrum med anslutande förråd.
Garage nås från hiss och Tyresö centrums portar finns runt hörnet med tillgång till allt man kan önska sig i vardagen.

- Nyproduktion (2019)
- En möblerbar balkong om 9 kvm
- Garage i huset nås från hiss
- Centrums portar 1 min bort
- Två takterrasser

Vårflodsgatan 21 ligger i den nya stadsdelen Norra Tyresö centrum, där man bygger för en hållbar livsstil genom bland annat miljöklassificerade bostäder samt gator med gående och cyklar i fokus. Här kan du bo och leva hållbart. Huset är miljöcertifierat enligt Miljöbyggnad Silver vilket visar på höga kvaliteter gällande energi, inomhusmiljö och byggnadsmaterial. Det finns bil- och cykelpool, grön fjärrvärme och laddstolpar.
Brf Steget uppfört av Riksbyggen ligger i ett perfekt läge vid centrum med bostäder på våningar som mixas med butikslokaler i bottenvåning.

På den grönskande innergården finns lekhus i trä för barnen, gräsyta och flertalet sittplatser för fika eller middag. Innergården fylls även av grönska i form av olika perenner, träd, buskar och planteringar samt ett trevlig fågelbad. För de med gröna fingrar finns odlingslådor att påta i.
Från trapphuset kan man ta hissen direkt ner till garaget. I garaget finns det även parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar. I anslutning till garaget finns flera stora cykel-, barnvagns- och rullstolsrum samt miljörum och det tillhörande lägenhetsförrådet.

Väl i bostadens möts vi av en välkomnande och rymligt hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och säsongens alla accessoarer. I hallen finns garderob för att kunna dölja förvaringen.

Från hallen nås det helkaklade badrummet i moderna och stilrena färger där materialvalen är av högsta klass. Här finns både dusch och klädvårdsdel.

Vidare in i lägenheten öppnar ett ljust och väl tilltaget vardagsrum upp sig med stora ytor och en social planlösning med matplatsen och köket. Stort fönsterparti och utgången till den härliga, möblerbara balkongen om 9 kvm i bästa sydvästläge med sol från lunch till kväll. Här finns plats för större soffa med tillhörande möblemang, tv-möbel, bokhylla och matplats för 6 personer intill fönster och köket.

Kök med snickerier i vit färg från Vedum och kakel av Centro Carrara Hexagon, andas lyx och exklusivitet. Fullt utrustat arbetskök med rejäla arbets- och avlastningsytor samt gott om förvaring i skåp och lådor. Helt enkelt ett kök som skapar de bästa förutsättningarna för den hängivna kocken.

Från köket nås sovrummet med plats för dubbelsäng och sängbord. Garderob med skjutdörrar finns samt ett mindre förråd som kan nyttjas till förvaring.

OMRÅDET:
Här har ni endast 1 min gång till Tyresö Centrum med sitt stora utbud av detaljhandel, caféer, restauranger samt dagligvaruhandel.
I närområdet finns flertalet gym, golfbana, naturområden, simhall, ishall, rackethall, populära skolor, vårdcentraler samt bankkontor.
Kommunikationerna från Tyresö Centrum är suveräna med täta avgångar till Stockholm City, Nacka, Haninge såväl som resterande delar av Tyresö.

På det stora hela ett drömboende där ni bara kan flytta in och njuta från första stund av nyproduktion.
Ta chansen och kontakta ansvarig mäklare för löpande information och missa inte visningarna.

VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

HALL
Från hallen nås det helkaklade badrummet i moderna och stilrena färger där materialvalen är av högsta klass. Här finns både dusch och klädvårdsdel.

BADRUM
Från hallen nås det helkaklade badrummet i moderna och stilrena färger där materialvalen är av högsta klass. Här finns både dusch och klädvårdsdel. Utrustningen består av: Dusch med vikbara dörrar, tvättställ med vit kommod under och spegel över. Här finns även tvättvårdsdel med tvättmaskin samt väggskåp över för utmärk förvaring.

VARDAGSRUM
Vidare in i lägenheten öppnar ett ljust och väl tilltaget vardagsrum upp sig med stora ytor och en social planlösning med matplatsen och köket. Stort fönsterparti och utgången till den härliga, möblerbara balkongen. I vardagsrummet finns plats för större soffa med tillhörande möblemang, tv-möbel, bokhylla och matplats för 6 personer intill fönster och köket.

KÖKET
Kök med snickerier i vit färg från Vedum och kakel av Centro Carrara Hexagon, andas lyx och exklusivitet. Fullt utrustat arbetskök med rejäla arbets- och avlastningsytor samt gott om förvaring i skåp och lådor. Helt enkelt ett kök som skapar de bästa förutsättningarna för den hängivna kocken. Kökets maskinella utrustning består av : kyl/frys, induktionshäll med ugn under samt fläkt och en diskmaskin. Alla vitvaror fån siemens.

SOVRUM
Från köket nås sovrummet med plats för dubbelsäng och sängbord. Garderob med skjutdörrar finns samt ett mindre förråd som kan nyttjas till förvaring.

VÄLKOMMEN HEM

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Steget registrerade.pdf BRF RB_BRF_Steget-Årsredovisning-2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.28%.

Storlek

Boarea 54.5 kvm. Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

3403

Våning / hiss

Våning 4 av 0.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3 glas.
Ventilation: Mekanisk

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme (eko)

Föreningen

Föreningens namn: Brf Steget
Organisationsnummer: 769632-9536
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 3403
Antal lägenheter: 72
Antal lokaler: 0

Brf Steget är ett hållbart hus, där både människor och naturen får växa. Huset drivs av grön fjärrvärme och har grönt tak för att bidra med ökad växtlighet.

Parkering: Garage finns i två plan. 26 platser finns att hyra för ca 1 000 kr/ månad. 4 platser med laddstolpar för elbilar finns för en hyra om ca 1200 kr/månad

TV och bredband: TV/tele/data fördelas i lägenheten med en multimediacentral som fördelar till uttagen i varje rum. Bad, hall, förråd och kök har inget uttag. Det finns också trådlöst wifi.

Gemensamma utrymmen: Det finns en gemensam cykelpool med lådcyklar. Behöver man tillgång till bil någon gång ibland finns en gemensamma bilpool.
Gemensamhetslokal finns om du har gäster på besök och det finns även övernattningsmöjligheter.
I anslutning till garaget finns flera stora cykel-, barnvagns- och rullstolsrum samt miljörum och det tillhörande lägenhetsförrådet.

Föreningens ekonomi

Pantsättningsavgiften får högst uppgå till 1% av gällande prisbasbelopp och betalas av bostadsrättsinnehavaren enligt föreningens stadgar.
Överlåtelseavgften får höst uppgå till 2,5% av gällande prisbasbelopp och betalas av köparen enligt föreningens stadgar.

TV

Se bredband

Internet

TV/tele/fiber fördelas i lägenheten med en multimediacentral som fördelar till uttagen i varje rum. Bad, hall, förråd och kök har inget uttag. Det finns också trådlöst wifi. Obligatorisk kostnad om 229 kr/månad.

Månadsavgift

Avgift: 3 253 SEK / mån
Ingår: värme & kallvatten. Obligatorisk tillägg för fiber och tv via Telia tillkommer om 229kr.
Kostnad för hushållsel samt varmvatten betalas enskilt till bostadsrättsföreningen enligt förbrukning.

Gårdsplats/innergård

På den gemensamma innergården, en trappa upp från gatan, erbjuds en grön oas med odlingslådor och gröna områden.
På de gemensamma takterrasserna finns ett "fjärilshotell", det vill säga odlingslådor och pergolor där växter trivs och insekter pollinerar.

Driftskostnad

200 SEK varav:
Elektricitet: 200 SEK

Kostnad för hushållsel samt varmvatten betalas enskilt till bostadsrättsföreningen enligt faktisk förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.5711 %
Andel av årsavgiften: 1.57107 %
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Rymlig möblerbar balkong i bästa sydvästläge med sol från lunch till kvällen.

Bilplats

Garage finns i två plan. 26 platser finns att hyra för ca 1 000 kr/ månad. 4 platser med laddstolpar för elbilar finns för en hyra om ca 1 200 kr/månad.

Övriga utrymmen

Övernattningslägenhet, cykelförråd, takterrasser, barnvagnsrum samt rullstolsrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy