Länk kopierad!

Visningar

sön 9 aug 14:00 - 14:30
Anmälan krävs!
tis 11 aug 17:00 - 17:30
Anmälan krävs!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 250 000 SEK
Adress
Narcissgatan 12, Sofieberg, Helsingborg
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
93 kvm, biarea 60 kvm
Avgift
5 914 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Totalrenoverad enplans radhus med stora utrymmen för hela familjen!

Låt mig presentera denna fint renoverade bostad som erbjuder detaljer utöver det vanliga, i en obelånad förening med låg avgift. Bostaden har genomgått en totalrenovering där material, färgtoner och detaljer noggrant valts för att skapa en extraordinär känsla i bostaden. Genomgående ljust enstavsparkettgolv, vita släta väggar samt detaljer i grått och svart skapar en snygg röd tråd i bostaden.

Väl innanför ytterdörren möts man av en fantastisk atmosfär. Från hallen når vi bostadens allra flesta rum, vilket känns luftigt och kvadratsmart. Köket, kockens favoritplats består av ett exklusivt kök i grått. Bänkskivan är i antracit med en sammetsliknande yta. Fullutrustad maskinpark med integrerad hel kyl/frys, svart design-fläkt, induktionshäll, inbyggd Micro & ugn samt integrerad diskmaskin. Gott om arbetsyta & plats för matbord 4?6 personer.
I vardagsrummet får du plats med soffgrupp, fåtölj, avlastningsbord samt även tv-bänk. De stora fönsterpartierna släpper in härligt ljusflöde och i anslutning finner vi uteplatsen i soligt och lugnt läge. Helkaklat stort badrum med granitkeramik från Italien som tillsammans med den svarta inredningen skapar en exklusiv och lyxig känsla. Badrummet är utrustat med duschväggar, vask med underskåp, wc, spegel med belysning samt handdukstork. Vidare finner vi tre sovrum, varav två master-bedroom som rymmer dubbelsäng, sängbord. Det något mindre sovrummet lämpar sig perfekt för enkelsäng, garderob samt arbetsbord.

Källaren erbjuder också en lyxing o frisk känsla med mycket förvaringsutrymmen. Här finns vi en stor tvättstuga med toalett. Inredningen består av tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, wc, handfat. Det går utmärkt att sätta upp förvaringsskåp. Här finns det också jättestort sovrum med mycket plats för annat möblemang. I anslutning till rummet kan man göra sitt Walk in closet.
Glöm alla dyra reparationer och renoveringar, här bor ni i ett fantastiskt radhus med alla fördelar som kommer med en bostadsrätt!
Fiber indraget.


Bostadsrättsförening Täppan är i princip obelånad förening med stark ekonomi och god underhållsplan. Föreningen erbjuder tvättstuga och släp som går att hyra. I närområdet finner vi ett flertal skolor, förskolor, kollektivtrafik och grönområden. Från ytterdörren har man gångavstånd till Olympia, Filborna Arena och flertalet aktiviteter.

Välkommen hem.

Bostadsfakta

Kommun

TÄPPAN 1, Helsingborg kommun, Skattesats 31.64%.

Storlek

Boarea 93 kvm, biarea 60 kvm. Enligt lägenhetsförteckning.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

23

Byggnad

Byggnadsår: 1964
Byggnadstyp: Radhus
Ventilation: Självdrag
Ventilationsinspektion: 2018-06-15

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Bostadsrättsförening Täppan i Helsingborg
Organisationsnummer: 743000-1078
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 23
Antal lägenheter: 33
Antal lokaler: 0

TV och bredband: Comhem

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: F
Energideklarationsdatum: 2018-06-15
Energiprestanda primärenergital: 164 kWh/kvm och år

TV

Comhem
Fastelefoni finns indraget

Internet

Comhem
Fiber via stadsnät

Månadsavgift

Avgift: 5 914 SEK / mån
Ink värme, vatten & sophämtning

Driftskostnad

300 SEK varav:
Elektricitet: 300 SEK

Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.227 %
Andel av årsavgiften: 3.227 %

Uteplats

Trädgård fram & baksida

Bilplats

Biluppfart för två bilar

Övriga utrymmen

Komplett tvättstuga
Släp finns att låna från föreningen. Endast halvdag.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy