Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kubbegatan 28, Sköndal, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
70 kvm
Avgift
3 237 SEK / mån
Rum
3 rum

Toppfin och nyrenoverad lägenhet

En halv trappa upp välkomnas ni till denna underbara och toppfina 3:a. Här finner du en nyrenoverad och välplanerad lägenhet med stora rum, fullutrustat kök med exklusiva materialval och mysig balkong i lummigt läge. Därutöver erbjuder bostaden genomgående fina ytskikt, med nylagda, ljusa laminatgolv, nymålade väggar och nya innerdörrar. Det helkaklade badrummet är stambytt och förberett för tvättmaskin och här finns ett praktiskt vädringsfönster som släpper in dagsljuset. Med en bra placering i huset, endast en halv trappa upp (perfekt för både barnfamiljer och äldre) och med ett trevligt läge i Sköndal är detta en lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Brf HSB Sköndal är en solid och välskött förening med god ekonomi och strukturerade framtidsplaner. Föreningen äger marken och har en låg belåningsgrad om ca. 2700kr/kvm. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, garageplatser och MC-platser (separat kö), föreningslokal, hobbylokal, tvättstuga med torkrum, cykelförråd, barnvagnsförråd i källaren (som nås ifrån trapphuset). Här finns också en trevlig gård med grill samt stora lekplatser för barnen. Till lägenheten hör ett förråd samt ett matkällarföråd.

Bostaden ligger bara minuters gångväg från Sköndals centrum, här finns restaurang, bank, matbutik och annan service.
Sköndal ligger nära stan men ändå lugnt och naturnära. Från fastigheten har man promenadavstånd till sjön Drevviken med mysiga badplaster, promenad- och joggingvägar, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor på vintern. Närheten till Ågesta Golfklubb och naturområdena i Orhem och kring Flaten är också en stor tillgång. Ute på gatan går buss 188 till Gullmarsplan på c:a. 10-15 minuter beroende på trafik.

Välkomna till ett hem att trivas i!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy