Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 295 000 SEK
Adress
Johannes Magnus väg 42, Vallastaden, LINKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
69 kvm
Avgift
4 148 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Gaveltrea med härligt ljusinsläpp i ett attraktivt läge i Vallastaden!

Välplanerad och social trerummare om 69 kvadratmeter belägen i attraktiva Vallastaden. Nytt och fräscht med öppen planlösning! Bostadsrättstillägg, värme, vatten, kabel-TV, bredband samt IP-telefoni ingår i avgiften.
Toppmodernt boende med optimalt planerade kvadratmeter samt balkong i väster med eftermiddags- och kvällssol. Enhetliga ytskikt, stilren interiör samt stora glaspartier gör detta till ett boende att trivas i. Tidlöst kök med kvalitativ maskinell utrustning och en social yta mot vardagsrum. Praktiskt duschrum med bekvämligheter såsom egen tvättavdelning. Två trevliga sovrum samt välkomnande hall med mycket förvaringsmöjligheter. Ta chansen att förvärva detta boende i en av Linköpings häftigaste stadsdelar.

I Vallastaden finns det mesta. En helt ny stadsdel har byggts upp med fokus på gemenskap i en hållbar miljö. Med Promenadavstånd når man till service såsom Citygross, Apotek, systembolag och grönområden i form av parken Paradiset, Vallaskogen och hela eklandskapet erbjuds och i närmiljön kommer både handel och restauranger växa fram med området.
Det finns också ett tillhörande Felleshus som delas av närliggande föreningar för boende att nyttja gratis. Födelsedag, middag eller ett oplanerat besök med dina grannar. Med en planerad övernattningslägenhet, fullt utrustat kök och dusch. Felleshuset är gratis att utnyttja medans övernattningslägenhet kan komma att bekostas med en symbolisk summa. Ej i dagsläget avgjort. föreningarna kopplade till felleshuset avgör själva. Ett stenkast från området nås även Universitetet och Campushallen för träning. Rakt igenom området porlar Smedstabäcken och det är inte heller långt ifrån Linköpings GK.

Beskrivning

Hall:
Hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Plats för avhängning av ytterkläder samt fyra garderober. Förråd/klädkammare med skjutdörrar om tre kvm.

Vardagsrum:
Vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Öppen planlösning mot kök. Utgång till balkong.

Kök:
Kök från Vedum med parkettgolv och vitmålade väggar. Utrustning: kyl, frys, inbyggd ugn och micro, induktionshäll, diskmaskin samt fläkt. Samtliga vitvaror från Electrolux.

Sovrum 1:
Sovrum med ek parkettgolv och ljusgrå målade väggar. En garderob.

Sovrum 2:
Sovrum med ek parkettgolv och vitmålade väggar.

Duschrum:
Helkaklat duschrum med klinkergolv. Dusch med vikbara väggar i glas, handfat i kommod, badrumsskåp, wc, tvättavdelning med arbetsbänk, överskåp och tvättmaskin samt torktumlare från Electrolux.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Campus White Corner.pdf White campus corner_ÅR 2018_signerad.pdf

Länkar

Prospekt

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 69 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

11103

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glas fönster

Föreningen

Föreningens namn: Brf. Ekhörnet ( White Campus Corner)
Organisationsnummer: 769631-5220
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 11103
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Kabel-TV. (Grundutbud ingår i avgiften).

Internet

Fiber via Telia Triple Play (ingår i avgiften).

Månadsavgift

Avgift: 4 148 SEK / mån

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.6052 %

Uteplats

Balkong: Balkong i västerläge med eftermiddags- och kvällssol.

Bilplats

I Vallastaden uppför kommunen parkeringshus där det finns möjlighet att hyra garageplats för 800 kr/mån och parkering för 400kr/mån. Samtliga bostäder i hela området Vallastaden är medlemmar i en bilpool, där det finns möjlighet att hyra bil.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy