Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 295 000 SEK / bud
Adress
Lövskogsvägen 1, Tyresö Skogsstad, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93 kvm
Avgift
5 162 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Suverän 4:a i underbara skogsstaden!

Äntligen kommer denna ljusa och välplanerade 4:a på Lövskogsvägen 1. Här bor ni på ett lugnt område och naturskön återvändsgata med skandinavisk skog, bergsknallar, blåbärsbuskar samt trevliga uteplatser/lekplats i en härlig mix.

- Stort förråd beläget i anslutning till entré för bostaden
- Lugnt och tryggt område med fina omgivningar
- Höga materialval som i nyskick (byggår 2014-15).
- Välplanerad lösning med trevliga materialval
- Balkong med EM/kvällssol.
- Nära till allt som kan önskas för paret eller familjen

Lägenheten har tre generösa sovrum, kvalitetskök från Marbodal, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort badrum, gäst-wc och rymlig klädkammare. Genomgående finns stora fönsterpartier som ger ljusflöden som är få förunnat! Addera en mysig balkong med plats för matgrupp eller cafébord. Här kopplar du av efter arbetsdagen, äter middag i kvällssolen och njuter av vyn över den lummiga miljön som ackompanjeras med fågelsång som din egna orkester. Nya golv lades in höst 2018 och till lägenheten finns ett bra förråd med god rymd som ligger vägg i vägg, allting nära till hands!

Närområdet bjuder på allt som går att önska med skogspartier, bergsknallar samt lekplatser för de mindre. Tyresö Centrum, matbutiker, skolor, idrottsanläggningar, naturområden samt insjöbad finns på bekväma avstånd. Direktbussar avgår från hållplats ett stenkast bort och tar dig till Stockholm City på under 25 min, perfekt för den som pendlar. På det stora hela ett fantastiskt boende i natursköna Tyresö där stadens puls aldrig är långt borta.

Ett underbart boende som är lätt att älska.
VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder i skjutdörrsgarderob med speglar. Längre in i hallen nås gäst wc, badrum och klädkammare. Slitstarkt klinkers vid entré och ekparkett i hall. Vitmålade väggar.

GÄST WC
Delvis kaklad gäst-wc. Vitt kakel och vitmålade väggar samt grå klinkers. Här finns badrumsskåp med spegel, handfat och wc. Spegel med led-belysning.

BADRUM
Helkaklat badrum med vitt kakel och ljus klinker. Här finns badkar med dusch och stänkskydd i glas. Wc, kommod med spegel samt tvättdel med tvättmaskin och torktumlare såväl som arbetsbänk med tillhörande överskåp för extra förvaring. Spegel med led-belysning.

SOVRUM 1
Sovrum med plats för exempelvis dubbelsäng och skrivbord. Ekparkett och ljusa väggar.

SOVRUM 2
Stort sovrum med plats för extra stor dubbelsäng, nattduksbord och skänk. Egen garderobsvägg med skjutdörrar för extra förvaring.

VARDAGSRUM
Generöst vardagsrum med delvis öppen planlösning mot matgrupp intill köket. Flera fina fönsterpartier ger härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats för soffgrupp och tv, skänkar och fåtöljer så väl som annan dekorativ inredning. Ekparkett och ljusa väggar.

KÖK
Kök från högkvalitativa Marbodal med induktionshäll, fläkt, ugn och fullstor kyl och frys. Vita luckor och grafitgrå kakel som stänkskydd. Arbetsbänk samt rostfri diskbänk med 2 stora hoar köket. Integrerad diskmaskin och inbyggd mikrovågsugn. Köket har rostfria detaljer och inspirerar till härlig matlagning för den kulinariska familjen! Intill köket finns plats för trevlig matgrupp intill stort fönsterparti samt utgång till balkong.

SOVRUM 3
Sovrum med plats för exempelvis dubbelsäng och skrivbord. Ekparkett och ljusa väggar.

BALKONG
Härlig balkong med sol från eftermiddag till kväll. Perfekt för att koppla av efter jobbet eller för att njuta av middag och goda vänner sällskap i kvällssolen. Här får du enkelt plats med matgrupp eller lounge del.
Vy mot lummigt skogsparti.

FÖRRÅD
Vägg i vägg finns lägenhetens förråd med god rymd. All förvaring finns nära till hand och med hiss slipper du bära tunga saker i trappan!

ÖVRIGT
Möjlighet att ta över larm från Verisure

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Skogsgläntan 2017 BRF Årsredovisning Skogsgläntan i Tyresö 2018.pdf Energideklaration Lövskogsvägen 1.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 32.28%.

Storlek

Boarea 93 kvm. Area enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

5112

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
1 tr.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Övrigt: Möjlighet att ta över larm från Verisure

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Skogsgläntan
Organisationsnummer: 769628-4574
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5112
Antal lägenheter: 86
Antal lokaler: 0

Skogsgläntan bestående av sammanlagt 86 lägenheter om ett till fyra rum och kök fördelade på tre punkthus och ett lamellhus.

Skogsgläntan har ett fritt söderläge mot den grönskande tallskogen och har dessutom en vacker innergård. I två av punkthusen finns garage under huset med hiss direkt upp till ditt eget våningsplan. Lamellhusen har ett mer stadsmässigt utseende och härifrån är det 200 meter till busshållplatsen.

Ekonomisk förvaltning sker av HSB.

Parkering: 35 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.

P-plats 1: 44 parkeringsplatser. Går att hyra för 300 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Garaget är beläget under hus med adress Barrskogsvägen 4 och 6 .

TV och bredband: Fiberkabel med Triple Play-funktion: digital-TV paket, telefoni och internetanslutning.
Avtal tecknas med TeliaSonera och kostnaden är 220 kr i månaden.
En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Gemensamma utrymmen: Det finns cykelförråd, förråd och källarförråd.

Föreningens ekonomi

Enligt föreningen debiteras bostadsrättsinnehavaren 1 % av prisbasbeloppet för varje pantmeddelande. Enligt föreningen debiteras köparen 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift.

Ekonomisk förvaltare : HSB

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 69 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2017-08-09

Internet

Fiberkabel med Triple Play-funktion: digital-TV paket, telefoni och internetanslutning.
Avtal tecknas med TeliaSonera och kostnaden är 220 kr i månaden.
En digitalbox per lägenhet för TV ingår.

Månadsavgift

Avgift: 5 162 SEK / mån
Inkl. Värme och kallvatten.
Kostnad för uppvärmning av kallvatten mäts och faktureras individuellt till varje enskild bostadsrättsinnehavare. Obligatoriskt tillägg om 220 kr för Bredband, Kabel-tv samt IP-telefoni.

Driftskostnad

450 SEK varav:
VA: 200 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.34508 %
Andel av årsavgiften: 1.34508 %
Betalas av: Köpare

Uteplats

Rymlig balkong med plats för cafégrupp. Västligt läge mot gata och skogsparti.

Bilplats

35 garageplatser. Går att hyra för 750 kr/mån.
Till garageplatsen är det separat kö.
44 parkeringsplatser. Går att hyra för 300 kr/mån.
Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Garaget är beläget under hus med adress Barrskogsvägen 4 och 6 .

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, garage och källarförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy