Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 250 000 SEK / utgångspris
Adress
Trillans Väg 49, Jarlaberg, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65.5 kvm
Avgift
4 088 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Praktiskt belägen på entréplan når du denna mysiga och yteffektiva 2,5:a med en genomgående planlösning och stora sällskapsytor. Här finns ett stort kök med matplats för 4-6 personer, vardagsrum med utgång till balkong i lummigt västerläge, helkaklat badrum med tvättmaskin/torktumlare, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett mindre rum, perfekt som barnrum eller kontor.

Lägenheten är en "Redo"-bostad med planerade visningar i juni. Anmäl ditt intresse eller kontakta mäklare för mer information!

Brf Uttern är en mycket välorganiserad HSB-förening med faciliteter som bastu, festlokal och övernattningslägenhet. Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: brf-uttern.se.

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. Runt hörnet ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår och i angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri. Ett par minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på en dryg kvart. Från Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 30.76%.

Storlek

Boarea 65.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsförening..

Rum

2,5 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

46

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Entréplan
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1988-1990
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Uttern nr 284 i Nacka
Organisationsnummer: 716419-6573
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 46
Antal lägenheter: 194
Antal lokaler: 0

HSB:s Brf Uttern bildades 1986 och rymmer 195 bostadsrättslägenheter samt gemensamma lokaler på adresserna Trillans väg 1-51, udda nummer, samt Trillans väg 2-40, jämna nummer. Brf Uttern är en av de sju bostadsrättsföreningarna i Jarlaberg. De övriga föreningarna är Tullen, Nyckeln, Illern, Minken, Mården och Fjädern. De sju föreningarna bildar tillsammans Jarlabergs samfällighet som ansvarar för bl.a. samfälld mark, kabel-tv, garagen och sopsugsanläggningen.

Som bostadsrättsinnehavare i Uttern ska du vara medlem i Hsb Stockholm. En insats om 500 kr/person betalas när medlemskapet tecknas och återfås vid utträde. Årsavgift 300 kr/hushåll.

Parkering: Det finns tre olika garage i Jarlaberg. De finns på Landåvägen (närmast), Diligensvägen och Fyrspannsvägen. Det finns olika typer av platser med följande cirkapriser:

Uteplats med/utan el - 356/288 kr
Garage med/utan el - 456/381 kr
Bur i garage med/utan el - 625/556 kr
MC-plats - 88 kr

För frågor och hyresavtal kontakta Cemi: jarlaberg@cemi.se / 0774-400990. Det finns även avgiftsbelagda besöksplatser i området.

TV och bredband: Kabel-tv från Comhem, baspaket ingår i månadsavgiften.
Bredband från Owning, 1 Gbit/s ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen: På båda av föreningens gårdar finns gårdshus som rymmer festlokal, bastu och tvättstuga. Festlokal kan hyras för 300 kr/kväll. Det finns även två övernattningslägenheter som kan hyras dygnsvis för 200 kr/dygnet. Det finns även tillgång till grovsoprum, källsortering, barnvagnsförråd och cykelförråd.

Föreningens renoveringar

2019 - Byte av vertikala fasadfogar (höghusen)
2018 - Hissrenovering (T38, T40, T47)
2017 - OVK
2017 - Stamrensning avlopp
2017 - Hissrenovering (T4, T36, T49)
2016 - Renovering av 2 tvättstugor (Gårdshusen)
2016 - OVK och rensning av ventilationssystem (Alla byggnader)
2015 - Hissrenovering (T2 och T6)
2014 - Omläggning av tak ("Höghusen")
2014 - Ny undercentral (T2)
2014 - Inpasseringssystem lägenhetshusen (Alla trapphus)

Föreningen har och följer en underhållsplan. Underhållsplanen utgör underlag för budgetering av medel som måste avsättas för att kunna utföra kommande renoveringar och ombyggnader. Underhållsplanen revideras årligen.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energideklarationsdatum: 2019-09-13
Energiprestanda primärenergital: 105 kWh/kvm och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Comhem. Medium + 8 favoriter ingår i månadsavgiften. Uppgradering kan ske på egen bekostnad.

Internet

Bredband går att fås via Telia eller Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 4 088 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bostadsrättstilläggsförsäkring.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Driftskostnad

400 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Föreningen upphandlar el gemensamt och debiterar efter faktisk förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.41714 %
Andel av årsavgiften: 0.41714 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy