Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 395 000 SEK
Adress
Kyrkogatan 1A, Centrum, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
38 kvm
Avgift
2 217 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Möjligtvis Eskilstunas bästa enrummare

Nu finns den sällsynta chansen att förvärva den enda enrummaren i populära Brf Rådhusbron! Lägenheten ligger högst upp i huset med hiss direkt från markplan. Detta är en perfekt bostad för dig som vill bo i ett skyddat och trevligt läge mitt centrum. Bostaden erbjuder 38 välplanerade kvadratmeter med snyggt kök, moderna vitvaror och genomgående stilrena materialval. Vid köksbordet kan du njuta av en underbart vacker utsikt över Eskilstiuna-ån i perfekt syd-/ostligt läge som innebär många soltimmar per dag vilket skänker härligt ljusinsläpp till bostaden. Öppen planlösning och fönster i tre väderstreck skapar en fantastisk atmosfär och rymd. På den rymliga terrassen kan du njuta av en härlig kaffe i eftermiddagssolen med utsikt över takåsarna i centrum. Fiberbredband finns installerat. Låg månadsavgift om endast 2217 kr!

På Kyrkogatan 1 bor du nära det mesta. Gågatan ligger endast en tvärgata intill med ett stort utbud av butiker, nöjesaktiviteter, restauranger och barer. Eskilstuna centralstation ligger med endast 5-7 minuters promenadväg. Gamla staden kantas av vackra byggnader, små gränder, flertalet caféer, restauranger, hantverksbutiker, kosmetik, blomsterverkstäder, spa och skönhetssalonger m.m.

Välkommen hem!

Beskrivning

Välkommen till Kyrkogatan 1A! Vi tar hissen högst upp i huset och kliver innanför dörren till denna fantastiskt ljusa och fina enrummare om 38 kvadratmeter. Genomgående i lägenheten är ljust målade väggar och parkettgolv. Intill entrén ligger däremot klinkergolv i snygg grå nyans.

Lägenheten erbjuder ett stilrent och funktionellt kök med goda förvaringsutrymmen och praktisk arbetsbänk. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, fläkt, inbyggnadsugn och diskmaskin. Köket har moderna vita luckor och grå bänkskiva i laminat.

Tack vare den öppna planlösningen får lägenheten en härlig atmosfär och rymd. Utrymme finns för matbord med tillhörande stolar, soffa och mediamöbel samt säng. Vidare erbjuder denna lägenhet en härlig terrass i nordvästläge med plats för balkongbord och tillhörande stolar alternativt en mindre lounge-grupp.

Generöst helkaklat badrum utrustat med toalett, handfat i kommod, dusch och golvvärme. Vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv.

Förvaringsmöjligheter finns i såväl ett förråd intill köket som i tre flyttbara garderober vilka ingår i köpet.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2018-2019 Brf Rådhusbron Stadgar Brf Rådhusbron Energideklaration Brf Rådhusbron

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna Vittnet 1, Eskilstuna kommun, Skattesats 33.1%.

Storlek

Boarea 38 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

5-3324-1-2162-1

Våning / hiss

Våning 6 av 6.
Hiss finns.
Hiss från markplan.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Rådhusbron
Organisationsnummer: 769618-0285
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5-3324-1-2162-1
Antal lägenheter: 68
Antal lokaler: 4

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energideklarationsdatum: 2020-03-19
Energiprestanda primärenergital: 109 kWh/kvm och år

TV

Tv via Fiber

Internet

Bredband via Fiber

Månadsavgift

Avgift: 2 217 SEK / mån
inkl. värme, vatten och bostadsrättstillägg. Observera att bostadsrättstillägget inte ersätter hemförsäkringen.

Driftskostnad

295 SEK varav:
Försäkring: 95 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.1682 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Terrass i nordvästläge med utsikt över takåsarna i centrum. Terrassen rymmer ett mindre balkongbord med tillhörande stolar alternativt en mindre lounge-grupp.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy