Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 495 000 SEK

Visningar

tors 9 jul 17:00 - 17:45
Välkommen att anmäla dig på visning!
sön 26 jul 17:00 - 17:45

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK
Adress
Kvartsstigen 8B, FALUN
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 872 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyligen producerad trea med stor terass!

Välkommen till populära Galgberget och denna stilrena trea om 66 perfekt planerade kvadratmeter. En välplanerad och ljus lägenhet med enhetliga parkettgolv och vitmålade väggar. Generös takhöjd och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.
Stor terass där du kan njuta av sol stora delar av dagen.

Väl inne i lägenheten möts vi först av en funktionell och trevlig hall, och lite längre in finner vi ett ljust och öppet kök med bänkskiva i laminat, släta luckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten två sovrum, en klädkammare och ett lättmöblerat och trevligt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Det större sovrummet har en rymlig skjutdörrsgarderob. Utöver det finns ett sovrum av modell mindre som kan användas på olika sätt. Badrummet är fräscht och rymligt och utrustat med toalett, kommod, badrumsskåp, duschvägg, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och golvvärme.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor terass som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Terassen nås från hallen och erbjuder sol stora delar av dagen och plats för matbord och stolar.

Här bor du i ett lågenergihus där du får en tyst inomhusmiljö och lägre energikostnader vilket gör att ni får pengar över till annat.

På Galgbergets bor du med golfbana, fotbollsplaner, slalombacke och ridhus en kort cykeltur bort. Skogen finns inpå knutarna och skola, förskola och pizzeria finns på gångavstånd. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Falun har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

Beskrivning

Hall
Den funktionella och trevliga hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall ? goda avhängningsmöjligheter då det finns en klädkammare i anslutning till halllen.

Kök
Det ljusa och öppna köket har ljusa väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, kyl, mikrovågsugn, ugn, frys, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bänkskiva i laminat, släta luckor, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt ? ett lättmöblerat och trevligt rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds mycket dagsljus och härliga umgängesytor.

Sovrum 1
Från köket når du lägenhetens ena sovrum ? ett mysigt rum med parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet har garderob och plats för säng. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum eller kontor.

Sovrum 2
Ett stort och rogivande sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter via en skjutdörrsgarderob. Plats för dubbelsäng. Vita väggar och har parkettgolv.

Badrum 1
Fräscht och rymligt badrum med toalett, kommod, badrumsskåp, duschvägg, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och komfortgolv-värme. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Balkong 1
I anslutning till hallen finner du en stor terass med sol stora delar av dagen och plats för matbord och stolar. Här har du fin utsikt mot innergården.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Bergkristallen i Falun 2019.pdf BRF Bergskristallen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Falun kommun, Skattesats 33.95%.

Storlek

Boarea 66 kvm. Upplåtelseavtal.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

16

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Bostadsrättslägenhet
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bergskristallen i Falun
Organisationsnummer: 769632-2846
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 16
Antal lägenheter: 34
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd

TV

Telia Triple Play (bredband, tv och ip-telefoni) Ingår i avgiften

Månadsavgift

Avgift: 3 872 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, internet och parkeringsplats.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.657 %

Uteplats

Rymlig balkong/uteplats

Bilplats

P-plats med motorvärmare

Övriga utrymmen

Sophus
Lägenhetsförråd

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy