Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

tors 16 jul 15:00 - 15:30
Öppen visning - välkommen!
sön 19 jul 13:00 - 13:30
Öppen visning - välkommen!
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 850 000 SEK / Högstbjudande
Adress
Hannes Alfvéns gata 1, Vallastaden, LINKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
47 kvm
Avgift
2 667 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Etta med sovdel!

Välkommen till Hannes Alfvéns gata 1 och denna välplanerade hörnlägenhet. Här erbjuds en öppen planlösning med ytor som är optimala för umgänge med vänner och familj.

Två trappor upp finner ni denna lägenhet där ni välkomnas in i en hall med gott om avhängningsmöjligheter, vidare kommer vi in till det sociala och stilrena köket med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Här finns spis, kyl, mikrovågsugn, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, fläkt och ugn. Vardagsrummet är mysigt med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Det helkaklade badrummet erbjuder bekvämligheter som tvättmaskin/torktumlare och vidare finns dusch, toalett samt handfat med kommod.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en fin balkong i söderläge om 5 kvadratmeter som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och sovrummet och erbjuder sol hela dagen. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband 100/100 samt kabel-tv.

De gemensamma utrymmen som finns är förråd och cykelförvaring samt vinterträdgård och terrass på plan fyra.
Detta boende är idealiskt för dig som vill bo nära City och Universitetet. Vallastaden är en attraktiv stadsdel med mycket grönområden och bra närservice. Här finns tillgång till bra kommunikation via buss som cykel, livsmedelsaffär, café och restauranger.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Kök
Det stilrena köket har ljusa väggar och parkettgolv. Utrustningen består av spis, kyl, mikrovågsugn, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, fläkt och ugn. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i laminat, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt i form av ett mysigt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. En del av rummet kan väl göras om till en sovalkov om så önskas.

Balkong
Fin balkong som nås från vardagsrummet och sovrummet, med plats för en mindre soffgrupp. Här erbjuds sol hela dagen!

Badrum
Stilrent badrum med helkaklade väggar och fint klinkergolv. Tvättmaskin/torktumlare, dusch samt handfat med kommod.

Dokument (pdf)

Planritningar Alp Lodge - Stadgar Alp Lodge ÅR 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 47 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Våning 2 av 0.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Alp Lodge
Organisationsnummer: 769632-8207
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 20
Antal lokaler: 0

TV

Telia, TV kanalpaket Lagom. Ingår i månadsavgiften.

Internet

Telia 100/100. Ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 2 667 SEK / mån

Driftskostnad

326 SEK varav:
Försäkring: 76 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Pantsättningsavgift: 475 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Härlig balkong i söderläge om 5 kvm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy