Länk kopierad!

Visningar

sön 31 maj 15:15 - 15:45
Öppen visning - anmäl er gärna till ansvarig mäklare!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Eddagatan 12A, Centrum, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
36 kvm
Avgift
1 418 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unika etta i oslagbart läge

JURIDISK PERSON ACCEPTERAS!
Lägenhet med WOW-känsla! Otroligt fräsch etta med fantastisk takhöjd, sovloft och låg avgift i ett mycket centralt läge. Bostaden uppfördes 2015 av föreningen och upplevs som ny och modern på alla sätt och vis. Med en avgift om endast 1418 kr/mnd för hela 36 kvm + 8 kvm sovloft och en stor altan är månadskostnaden i princip oslagbar. I denna förening accepteras även juridisk person. Detta är ett boende ni måste se!

Lägenheten är väldisponerad med en smidig planlösning och egen entré från innergården. I hallen har man möjlighet för förvaring av ytterkläder och i det rymliga helkaklade badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Mellan det väl utrustade köket och allrummet finns plats för ett matbord och tar man trappan upp till loftet finns gott om plats för säng och sängbord.

På Eddagatan 12 bor man i ett oslagbart läge och i en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi. I närområdet finns gott om serviceutbud så som butiker, restauranger, barer, parker, universitet, nationer, en välsorterad ICA-affär och fina promenadstråk längs Fyrisån. Allt detta bara fem minuters promenad från gågatan. Kan det bli bättre?

Beskrivning

HALL
Ljus och välkomnande hall med plats för skohylla och hatthylla strax innanför entrén. Hallen leder vidare till badrum och det större rummet. Vitmålade väggar och trestavs ekparkett på golv.

RUM
Generöst och lättmöblerat rum med utrymme för både soffa och tv-bänk och annat som skulle önskas. Rummet upplevs ljust och rymligt tack vare ett stort takfönster och snedtak upp till 3,5 m. där sängloftet sedan tar vid. Vitmålade väggar och trestavs ekparkett på golv.

SÄNGLOFT
Ovanför den ena delen finns ett praktiskt sängloft vilket man når via en trappa vid väggen mellan rummet och köket. Sängloftet har även det snedtak upp till 170 cm vid gaveln. Från sängloftet har man tillgång till ett stort förvaringsutrymme ovan badrumstaket. Räcket och trappan är i gått, vitmålade väggar och grått trestavs laminat på golv.

KÖK
Ljust och modernt kök med spots i taket, ljusgråa luckor, grå bänkskiva i laminat med en rymlig dubbel diskho och vitt kakel ovan arbetsytor. Vidare försett med integrerad ugn, mikro och spishäll, medans fläkt, kyl/frys och diskmaskin är i rostfritt. I köket finns även plats för matbord. Vitmålade väggar och trestavs ekparkett på golv.

BADRUM
Fräscht helkaklat badrum med golvvärme och spotlights i tak. Försett med duschhörn i glasväggar, belyst spegelskåp, handfat med kommod, handdukstork, tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Vitt kakel på väggar och mörkt blågrått klinker på golv.

Övrigt

Ovanför badrummet finns ett stort förvaringsutrymme. Till lägenheten hör ett stort källarförråd.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Årsredovisning 2018 BRF Stadgar BRF Energideklaration

Länkar

Social Video

Bostadsfakta

Kommun

Svartbäcken 53:15, Uppsala kommun, Skattesats 33.1%.

Storlek

Boarea 36 kvm.

Rum

1,5 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1302

Våning / hiss

Entréplan
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: Treglasfönster isoler
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Möbeltassen
Organisationsnummer: 769629-3047
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1302
Antal lägenheter: 13
Antal lokaler: 0

Huset uppfördes 1926 (dåvarande Uppsala Auktionskammare). Under årsskiftet 2015 totalrenoverades huset och förvandlades till de charmiga och fantastiska bostadsrätter som det är idag. Föreningen består av två byggnader med totalt 13 lägenheter. Stora huset består totalt av tio stycken lägenheter, lilla huset 3 lägenheter.

Parkering: Föreningen har 4 st p-platser med el-plint. Två av parkeringsplatserna tillhör lägenheterna med tre rum och kök, de övriga två är det separat kö till och i dagsläget finns inget ledigt och relativt lång kö. (uppgifter kontrollerade Maj 2020).

TV och bredband: Föreningen har tecknat ett gemensamt Bredbandsavtal. Obligatorisk kostnad på 229 kr/lägenhet. I detta ingår, Bredband, IP-telefoni samt ca 20 TV-kanaler. Fiber finns.

Gemensamma utrymmen: Gemensamt förrådsutrymme för cyklar etc finns i källaren. Det finns även ett cykelställ utomhus och en gemensam lokal.

Föreningens ekonomi

Föreningen accepterar delat ägande mellan t ex föräldrar och barn.
Föreningen accepterar juridisk person.

Föreningens renoveringar

Planerat underhåll i framtiden: Målning av fasaden bl.a.
Ombyggnadsår 2015.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 140 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2017-12-06

TV

Föreningen har tecknat ett gemensamt Bredbandsavtal. Obligatorisk kostnad på 229 kr/lägenhet. I detta ingår, Bredband, IP-telefoni samt ca 20 TV-kanaler. Fiber finns.

Månadsavgift

Avgift: 1 418 SEK / mån
Ingår i avgiften: Värme, varm- och kallvatten. En obligatorisk avgift på 229 kr/mån tillkommer för Tv, bredband, ip-telefoni.

Driftskostnad

529 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK
Övrigt: 229 SEK

Uppgifter enligt schablon. Övrigt är obligatorisk avgift för TV/Bredband/IP-telefoni

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.29 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Vid entrén finns en rymlig altan om 13 kvm med skärmväggar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy