Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 625 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 895 000 SEK / Accepterat pris/bud
Adress
Duvgränd 4, Centrala Sundbyberg, SUNDBYBERG
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
43 kvm
Avgift
2 301 SEK / mån
Rum
2 rum

Du som gillar en charmig historisk byggnad har hittat rätt.

Accepterat pris av säljarna, ring mäklaren och boka visning av bostaden.

*Föreningen äger marken
*Generös takhöjd
* 2 rum & kök
*Fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier
*Kort promenad till tunnelbanestation
*Stenkast från Sundbybergs Centrum

Hoppa in i Sundbybergs charmigaste lägenhet i en charmig tidig 1900-tals byggnad i uppskattade kvarter. Bostaden ligger bekvämt en trappa upp på första våningen. En mycket välplanerad bostad med en harmonisk känsla och genomgående ljusflöde, utmärkt planerad. Lägg till att takhöjden mäter hela 2.80 meter vilket genererar en extra känsla av ljus och rymd. Sällskapsrummet erbjuder stora ytor och ett fint ljusflöde från generösa fönsterpartier samt plats för större matbord för trevliga sammankomster om så önskas. Bostaden är i övrigt i gott slag med genomgående vita väggar och ekparkett.

Brf Kanan 3. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening. I föreningen finns 32 lägenheter varav två är hyresrätter. Inga lokalhyresgäster finns. Föreningen köpte fastigheten 1985 (äger marken).

I Sundbyberg finns något för alla - Närhet till natur och avkoppling samtidigt som Sundbybergs är en metropol av kommunaktioner och stadspuls. Sundbyberg är känt för sitt otroliga utbud av restauranger, barer och mysiga caféer för den som gillar att avnjuta god mat och trevliga miljöer. För den shoppingsugne har man förutom Sturegatans charmiga butiker och Signalfabriken även gångavstånd till Mall of Scandinavia och Bromma blocks. I Sundbyberg finner ni även härliga promenadstråk längst Lötsjön och Råstasjön med fantastiska och lummiga omgivningar samt grönområdena Tornparken och Marabouparken. Förutom vacker natur erbjuds även flertalet omtyckta löparspår och slingor i Ursviks motionsområde. Andra träningsanläggningar som gym, ridhall samt simhall med idrottsplats finns tillgängligt.
Barnfamiljen passar även den bra i Sundbyberg då det finns flera parker såsom Tornparken, Golfängarna och Ursviks friluftsområde för utflykter samt flertalet skolor, förskolor och gymnasium runtom Sundbybergs alla stadsdelar.

Sundbybergs Centrum kommer inom några år att utvecklas med bebyggelser och ytterligare grönområden- Den Nya stadskärnan. Järnvägen kommer grävas ned och ersättas av en urban, grön promenad som kopplar samman omkringliggande områden. Under planering i nuläget.

På endast några minuters promenadavstånd finner du Sundbybergs stora utbud av goda kommunikationer.
Citybanan/pendeltåg som tar dig till Odenplan på 4 minuter.
Tunnelbanan, Blå linjen, som tar dig till Stockholms City på 10 min.
Tvärbana och flertalet busslinjer som tar dig till stora delar av Stockholm. Här finns även flygbussar till Arlanda och Bromma flygplats.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Låt oss presentera Sundbybergs charmigaste lägenhet å Brf Kanan 3:s vägnar en ljuvligt tidig 1900-tals byggnad. Här har ni en utmärkt planerad bostad som enkelt gjorts om till en tvåa, belägen bekvämt en trappa upp i huset med harmoniskt och genomgående ljusflöde från generösa fönsterpartier.

Hall
Välkomnande hall som förgrenar bostaden. Precis vid vänster innanför ytterdörren finns naturlig plats för ytterkläder.

Badrum
Badrum inrett i ljusa material som harmoniserar med det i övrigt mörka kaklet. I badrummet finns dusch, WC, handdukstork, handfat och spegelskåp.

Kök
Det inbjudande köket är inrett med stilrena vita under- och överskåp, utdragbara lådor och generöst med bänkyta. Här finns gott om förvaring för allt du behöver och utrymme för vällagad mat. Stora fönster som leder in dagsljus till köket. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn, spis, fläkt och inbyggd mikrovågsugn.

Vardagsrum
Generöst sällskapsrum som enkelt rymmer middagsbord för större sällskap och samtidig soffa för umgänge. Ljusflöde kommer från större fönsterparti och balkongdörr.

Sovrum
Generöst och rofyllt sovrum som enkelt rymmer en dubbelsäng. Sängen som finns på bild är 1.60 meter i bredd för att få en uppfattning på storleken på rummet. På golvet ligger ekparkett och väggarna är målade i grått. Ljusflöde från ett fönster.

Förråd
Till bostaden hör ett externt källarförråd.

Övrigt

Bostad registrerad som 1 rum & kök enligt bostadsrättsföreningen

Dokument (pdf)

Årsredovisning 2019.pdf Stadgar Brf Kanan 3.pdf Energiedeklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.23%.

Storlek

Boarea 43 kvm. Enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1003

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1909
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kanan 3
Organisationsnummer: 716418-6244
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1003
Antal lägenheter: 33
Antal lokaler: 0

www.brfkanan3.se

Parkering: Inga garage eller parkeringsplatser finns i föreningen.

TV och bredband: Kabel-tv finns i föreningen via ComHem.

Bredband finns i fastigheten. Nätet är anslutet till Ownit via fiber. I varje lägenhet finns det ett nätverksuttag. För bredband tar föreningen en avgift på 150 kr per månad. Då får man 100/100 Mb/s. Avgiften för bredband faktureras tillsammans med avgiften för lägenheten.

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga (tvätt och tork) 2007, nytt torkskåp 2017.
Cykelförråd/barnvagnsförråd.
Innergård.

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2018-04-18
Energiprestanda primärenergital: 105 kWh/kvm och år

TV

Kabel-tv finns i föreningen via ComHem.

Månadsavgift

Avgift: 2 301 SEK / mån
Obligatoriskt tillägg om 150kr för bredband Ownit via fiber. Då får man 100/100 Mb/s. I avgiften värme, vatten, källarförråd, Analogt basutbud (se ComHem för ytterligare information), Bostadsrättstillägg.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.71809 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

Köks- och badstammar, samt elstammar är bytta hösten 2017 i båda husen. 3-fas är framdraget till respektive lägenhets elcentral. Det går att byta ut gasspis mot elspis om elledningarna i köket uppgraderas.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy