Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Tornslingan 39, Trångsund, Trångsund
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
59 kvm
Avgift
3 439 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Totalrenoverad och toppfin 2:a

På våning 4 välkomnas ni till denna underbara och toppfina 2:a. Här finner ni en nyrenoverad och välplanerad lägenhet med stora rum, fullutrustat kök med exklusiva materialval och balkong i högt läge. Därutöver erbjuder bostaden genomgående fina ytskikt, med genomgående ekparkettgolv, ljusa, målade väggar, nya innerdörrar på och där dörr saknas är det öppna dörrposter utan trösklar och dörrkarmar. Det helkaklade badrummet är stambytt och försett med tvättmaskin. Med en högt läge i hus med hiss och med ett bra läge i Trångsund är detta en lägenhet för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Brf Kungen 8 är en populär föreningen som äger marken och har gjort flera stora renoveringar så som t.ex. stambyte, fasad-, fönster- och balkongrenovering. Föreningen består av 98 lägenheter varav 13 av dessa är hyresrätter, vilket innebär att pengar kommer att komma in till föreningen allt eftersom de säljs av.

Denna lägenhet ligger med kort gångavstånd till Trångsunds centrum. Här finns ett torg med olika butiker, restauranger, bank, vårdcentral, apotek mm.
Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 15 minuter och till T-centralen ca 18 minuter.
Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt till Länna affärsområde.

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.2%.

Storlek

Boarea 59 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

0030

Våning / hiss

Våning 4 av 0.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljshus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kungen 8
Organisationsnummer: 769624-3844
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0030
Antal lägenheter: 98
Antal lokaler: 11

Föreningen utgörs av fastigheten Kungen 8 och Springaren 1 med adress Tornslingan 39 och 41. Fastigheterna består av 98 lägenheter, förråd och parkeringsplatser.

Föreningen har ca 30 st parkeringsplatser.

Parkering: Föreningen tillhandahåller ca 36 parkeringsplatser. Till parkeringsplatserna tillämpas separat kö.

Föreningens ekonomi

Var god kontakta föreningens styrelse på kontakt.kungen8@gmail.com för mer information kring kommande renoveringar och avgiftshöjningar.

Föreningens renoveringar

2014 - Stambyte
2014/2015 - Renovering av taket på port 41
2019/2020 - Renovering av fönster, fasad och balkonger

Månadsavgift

Avgift: 3 439 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.19676 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Föreningen tillhandahåller ca 36 parkeringsplatser. Till parkeringsplatserna tillämpas separat kö.

Närområde

Allmänt om området: TRÅNGSUND
Trångsund är ett lugnt och trevligt område beläget mellan sjöarna Magelungen och Drevviken. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Denna lägenhet ligger med kort gångavstånd till Trångsunds centrum. Här finns ett torg med olika butiker, restauranger, bank, vårdcentral, apotek mm.
Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 15 minuter och till T-centralen ca 18 minuter.
Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till T-centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt till Länna affärsområde.

I Trångsund finns gott och fritidsaktiviteter både för stora och små.
Bland annat Stortorps Hockeyhall med hockeyrink både ute och inne samt Nytorps Mosse med motionsspår och konstgräsplan för fotboll. I närliggande Skogås finns simhall samt flera bra föreningar för innebandy, basket, dans, handboll, badminton och fotboll. Mellan Trångsund och Farsta finns Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola, Ågesta Golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy