Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 650 000 SEK
Adress
Årtullsgatan 5, Lindö, Norrköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60 kvm
Avgift
3 695 SEK / mån
Rum
2 rum

Lindö Strand

Här blir det lätt att trivas. I omtyckta Lindö bor du i ett naturskönt område med havet utanför dörren. Lindö Strand blir ett kvarter som präglas av genomtänkt arkitektur och hållbara materialval.

Bostäderna i Lindö Strand 1 blir luftiga och stilrena med svårslaget läge precis intill Bråviken. Flera av lägenheterna har utblick mot havet och samtliga har antingen balkong eller trevlig uteplats. I Lindö Strand 1 byggs 56 lägenheter från 1-5 rum och kök med huskroppar på tre till fem våningar. Bostäderna är miljömärkta med Svanen och har en stilsäker interiör med neutral bas där du har möjlighet att genom olika materialval sätta egen prägel på ditt nya hem. Naturligt och gediget får vara ledord då ditt nya hem ska stå sig i tiden.

Här finns genomtänkta planlösningar med generösa ljusinsläpp, välutrustade kök med energisnåla vitvaror och fullt utrustade badrum. I området kommer det att finnas en härlig grönskande innergård. Parkeringsplatser med elladdare finns i anslutning till husen.

Lindö är idag en etablerad stadsdel med vacker natur som bjuder in till en aktiv livsstil med bland annat motionsspår, lekplatser, båtbryggor, badplats och inte minst, en makalös utsikt över Bråviken. Här finns också skola från årskurs F-6, förskolor, äldreomsorg, aktivt föreningsliv samt matbutik, allt för ett enkelt och trevligt liv. För att ta dig till stadens puls i Norrköping city tar du antingen cykeln eller hoppar bekvämt på bussen.

Belägen en trappa upp med balkong om 5 kvm med utsikt mot vattnet ligger denna mycket välplanerade tvåa med öppen planlösning och trevligt burspråk. Rejält tilltaget sovrum med gott om förvaring via skjutdörrsgarderoben. Möjlighet att avdela köket från vardagsrummet finns.

Beskrivning

Hall med skjutdörrsgarderober med inredning från Elfa.

Vardagsrum om 20 kvm med ett burspråk och utgång till balkongen med utsikt mot vattnet. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot köket, men vill man väljer man till en vägg som avskärmar rummen från varandra.

Rymligt kök med matplats om 14 kvm. I köket kan du kostnadsfritt välja mellan tre olika luckor och lådfronter, slät vit, slät grå eller vit spegellucka. Mot tillägg kan du välja på väldigt många fler utföranden. Bänkskiva av laminat med vitt matt kakel som stänkskydd. Även här finns det många olika tillval. Köksmaskiner kommer i rostfritt utförande från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro, kyl/frys samt integrerad diskmaskin. Vill man hellre ha vita köksmaskiner väljer man till det kostnadsfritt.

Duschrum med vita helkaklade väggar och grått klinkergolv som standard. Dusch med glasdörrar, wc, tvättställ på kommod med lådor och spegel med LED belysning. Även i badrummet finns en uppsjö av tillval, både kostnadsfria och mot tillägg.

Sovrum med skjutdörrsgarderober och inredning från Elfa.

Allmänt:
I lägenheterna ligger det ett mattlackat ekparkettgolv, och alla väggar är vitmålade.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Norrköping kommun, Skattesats 33.55%.

Storlek

Boarea 60 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

41301

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2020-2021
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: 3-glas

Föreningen

Lägenhetsnummer: 41301
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Triple-play (Bredband, tv och IP-telefoni ingår i månadsavgiften)

Internet

Triple-play (Bredband, tv och IP-telefoni ingår i månadsavgiften)

Månadsavgift

Avgift: 3 695 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme samt Triple play (bredband, tv och IP-telefoni)

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Uteplats

Balkong om 8 kvm med utsikt mot vattnet.

Bilplats

Parkering går att hyra för 350 kr/mån.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy