Länk kopierad!

Visningar

tis 26 maj 17:30 - 18:00
Bokad visning - Anmäl dig här!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 795 000 SEK
Adress
Rubingatan 37, Tynnered, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
52.5 kvm
Avgift
2 956 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverad och välplanerad tvåa!

Varmt välkommen till en mycket trivsam lägenhet två trappor upp på populära Rubingatan!
Elegant och komplett kök i vitt utförande och stort fönsterparti/fransk balkong som bidrar till det naturliga ljuset och den härliga utsikten. Badrummet är snyggt renoverat i föreningens regi (2018) med golvvärme och tvättmaskin. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, gott om plats för förvaring i form av hel garderobsvägg.

- I avgiften ingår kabel-TV, VA och värme!

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt en kilometer bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Välkommen och stig in i en hemtrevlig och öppen miljö.

Hall
Förvaring av ytterkläder har ni till höger i entrén i en rymlig garderob samt gott om plats för avhängning. Väggarna är målade i vitt och praktisk klinker på golvet.

Kök
I anslutning till hallen finns det snygga och stilrena köket som löper i fina färgkombinationer. Luckor i vitt med frästa handtag och snyggt stänkskydd i
högglans svart glasskiva samt bänkskiva i ek. Fullutrustat med häll, ugn, mikro, fläkt, diskmaskin (integrerad) och kyl/frys. Matplats för två skapas naturligt vid de stora fönsterpartiet/franska balkongen.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med vitmålade väggar som lyses upp av härligt ljusinsläpp. Här finns plats för såväl soffgrupp som matsalsdel/kontorshörna om så önskas.Vardagsrummet är hemmets naturliga samlingspunkt som har gott om plats för alla vänner att umgås. Även här har du vitmålade väggar och parkettgolv.

Badrum
I anslutning till hallen finns stilrent badrum med vitkaklade väggar och grått/svart klinkergolv. Ytan är väldisponerad med både tvättmaskin och handdukstork samt golvvärme. Övrig utrustning består av tvättställ, underskåp, spegelskåp med belysning, wc och dusch med vikdörrar i glas.

Sovrum
I sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng, avlastningsbord och förvaring i form av hel garderobsvägg. Även här följer fint golv och vitmålade väggar.

Dokument (pdf)

BRF Årsredovisning 2017-2018 Stadgar Göteborgshus nr 31.pdf Årsredovisning Göteborgshus nr 31.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 52.5 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

191

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Två trappor upp.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1968

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen s Brf Göteborgshus nr 31
Organisationsnummer: 757201-7536
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 191
Antal lägenheter: 484
Antal lokaler: 13

Föreningen är stabil och har en god ekonomi mycket tack vare att löpande
underhåll och reparationer skötts på ett föredömligt sätt. Två gånger har föreningen fått hedersomnämnandet Riksbyggens vackraste gård.
Rubinnytt är föreningens eget nyhetsblad och kommer ut en gång i kvartalet. Läs gärna mer om föreningen på dess fina hemsida www.gbghus31.se

Parkering: Parkering i garage finns att hyra separat kö 400:-/ mån.

TV och bredband: Kabel-Tv via Com Hem och Bredband via ComHem eller Bredbandsbolaget.

Gemensamma utrymmen: Det finns bastu, gym, biljardrum, cykelförråd, föreningslokal, övernattningslägenhet, källarförråd och tvättstuga.

Föreningens renoveringar

2015 - Start av renovering av våtrum samt byte av avloppsstammar.
2010 - Renovering av bastun
2009 - Renovering av cykelrum
2006 - 2007. Balkongrenovering

För mer info om gjorda renoveringar se årsberättelser på föreningens hemsida.

TV

Föreningen är ansluten till kabel-TV via ComHem.

Internet

Internet via ComHem och Telenor.

Månadsavgift

Avgift: 2 956 SEK / mån
I avgiften ingår Värme, VA och kabel-tv.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.14663 %
Andel av årsavgiften: 0.14652 %
Reparationsfond: 1 330 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Parkering i garage finns att hyra separat kö 400:-/ mån.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy