Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tullgarnsgatan 16, Kungsängen, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
47 kvm
Avgift
3 005 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Superfin etta med stor sovalkov och balkong i bästa solläge

Välkommen hem till denna stora 1,5a med funktion som en tvåa. Här bor ni i en generös, välskött och modernt utrustad bostad med godbitar som sovalkov, balkong i bästa solläget sydväst samt fullt utrustat kök och badrum.

Bostaden tar emot via säkerhetsdörr in i den öppna hallen vilken är försedd med skjutdörrsgarderob. På hallens högra sida når ni det helkaklade badrummet utrustat med dusch samt kombinerad tvätt- och torkmaskin. I hallens förlängning når ni kök och vardagsrum vilka är sammanlänkade i en öppen planlösning med stora ljusinsläpp och skrytsamt mycket golvyta. Köket är fullt utrustat och erbjuder bland annat induktionshäll, integrerad diskmaskin samt plats för matbord för större sällskap. Vardagsrummet erbjuder förutom den väl tilltagna golvytan även mycket goda möbleringsmöjligheter, tre garderober samt utgång till balkongen i bästa solläget sydväst. På balkongen finns gott om utrymme för både soffa och matplats. Från vardagsrummet når ni den överraskande generösa sovalkoven där en dubbelsäng får plats utan problem. Till bostaden hör dessutom ett källarförråd.

Här bor ni med fantastiskt läge med närhet till härliga promenadstråk längs Fyrisån, Å-riket och dess renoverade åkant med bryggor och planteringar samt grönområden kring Stadsparken. Via gång- och cykelbro till Stadsparken tar ni er enkelt till exempelvis Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park. I centrala och expanderande Kungsängen bor ni även med närhet till matbutik, frisör och restauranger, caféer och förskola. Ett populärt område för alla åldrar och med Anna Petrus park runt hörnet. Det är även perfekt läge för er som pendlar med närhet till Resecentrum och Kungsgatan som tar er enkelt mot E4:an. Endast ca tio minuters promenad till stadskärnan och allt vad staden har att erbjuda!

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy