Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mältargatan 4, Kungsängen, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
99 kvm
Avgift
5 158 SEK / mån
Rum
4 rum

Välplanerad fyra högt upp med två balkonger

Välkommen hem till en ytterst välplanerad fyra i populära Kungsängen. Här erbjuds ni ett modernt boende på fjärde våningen med öppna ytor, stora ljusinsläpp samt två balkonger som ger er sol från morgon till kväll.

Lägenheten har en välkomnande och öppen hall försedd skjutdörrsgarderob, tre rymliga och ljusa sovrum varav ett med utgång till stor balkong och ett annat med egen klädkammare. I bostaden finns en helkaklad toalett samt ett helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Köket är välplanerat med modern utrustning, stora arbetsytor och gott om plats för matbord för de stora sällskapen. Det generösa vardagsrummet är sammanlänkat med köket i en öppen planlösning. Här erbjuds ni generös golvyta, fönster i två väderstreck samt utgång till stor balkong med fin utsikt och sol från förmiddag till kväll. Till bostaden hör dessutom ett källarförråd.

Här bor ni med fantastiskt läge med närhet till härliga promenadstråk längs Fyrisån, Å-riket och dess renoverade åkant med bryggor och planteringar samt grönområden kring Stadsparken. Via gång- och cykelbro till Stadsparken tar ni er enkelt till exempelvis Akademiska sjukhuset och Uppsala Science Park. I centrala och expanderande Kungsängen bor ni även med närhet till matbutik, frisör och restauranger, caféer och förskola. Ett populärt område för alla åldrar och med Anna Petrus park runt hörnet. Det är även perfekt läge för er som pendlar med närhet till Resecentrum och Kungsgatan som tar er enkelt mot E4:an. Endast ca tio minuters promenad till stadskärnan och allt vad staden har att erbjuda!

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy