Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 395 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Timmermansgatan 7, Övre Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78 kvm
Avgift
4 465 SEK / mån
Rum
3 rum

Stilrent, trivsamt och bekvämt i Övre Vasastaden

Låt er omfamnas av en attraktiv trea med ett perfekt läge i centrala och omtyckta Övre Vasastaden. Här presenteras en fin bostad på 78 kvadrat på första våningen i hus byggt 2016 av Botrygg. Lägenheten har ett mycket fint invändigt skick med en påtaglig "nykänsla" som fortfarande gör sig påmind.

Tilltalande planlösning med generösa sällskapsytor, socialt utformade för stora sällskap. Du välkomnas av en rymlig entréhall med direkt access till badrum och det ena sovrummet. Längre in ligger en inre hall som utgör en naturlig samlingspunkt när gäster kommer på besök innan man slussas vidare till vardagsrummet eller köket, som tillsammans med hallen utgör den sociala enheten av bostaden. Från såväl vardagsrum som matplats har man access till balkonger som vetter åt varsitt väderstreck. Balkongen med utgång från matplatsen är väl tilltagen på ca 10 kvadrat och är placerad mot den lugna innergården med ett fint läge. Balkongen med utgång från vardagsrummet är lite mindre men ger i alla fall plats för ett litet caféset.

Det finns två sovrum, varav det ena lite större. I bägge sovrum finns smarta förvaringslösningar. Badrummet är helkaklat och är utrustat med toalett, kommod, dusch med vikbara glasdörrar samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns även en handdukstork.

Sammantaget ett mycket kvalitativt boende med en förmånlig avgift på endast 4 465 kr per månad. En bekvämlighet som är värd att nämna är att det går att ta hissen rakt ner i källaren där man hittar förråd, och får access till garage och cykelförråd utan att gå utomhus.

Övre Vasastaden är ett attraktivt nytt innerstadsområde som blivit en förlängning av den redan etablerade och omtyckta Vasastaden. I Brf Vasatorget bor ni lugnt och avskilt men samtidigt väldigt nära centrum med dess utbud av kultur- och restaurangliv. På krypavstånd ligger den välsorterade matbutiken Priso samt flertalet bra restauranger. I närheten finner ni även ett antal grönskande parker samt Stångån med dess vackra promenadstråk. För pendlare så har ni endast några minuter till resecentrum och fjärrbussterminalen. Goda kommunikationer med buss och cykelförbindelser till övriga staden. Helt klart ett tillfälle att ta vara på. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Beskrivning

HALL
Inbjudande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Platsbyggd garderob och elskåp. Klinkergolv innanför entrén och vitmålade väggytor. Inre hall med kalkmålade väggytor och parkettgolv.

KÖK
Smakfullt kök från Ballingslöv med vit skåpsinredning, bänkskiva i svart granitsten och kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl/frys, inbyggd ugn och mikrovågsugn, induktionshäll, spisfläkt och diskmaskin. Samtliga vitvaror i rostfritt stål från Electrolux. Parkettgolv och vitmålade väggytor. Utgång till balkong i norräge mot innergården.

VARDAGSRUM
Socialt utformat vardagsrum som ligger med öppen planlösning mot köket. Gott om plats för stor soffgrupp och tv-bänk. Stora fönsterpartier som ger underbara ljusinsläpp. Utgång till balkong i söderläge. Parkettgolv och målade väggytor.

MASTER BEDROOM
Rymligt sovrum med plats för större dubbelsäng och övrigt möblemang. Praktisk förvaring i stor garderob med spegelskjutdörrar. Heltäckningsmatta på golv och vackert kalkmålade väggytor. Utgång till balkong mot innergård.

SOVRUM 2
Fint sovrum med parkettgolv och vitmålade väggytor. Här finns tre garderober med bra förvaringskapacitet.

DUSCHRUM
Fräscht, helkaklat duschrum med dusch med vikbara glasväggar, handfat i kommod, toalett, handdukstork och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Dokument (pdf)

Planritningar

Länkar

Prospekt

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32%.

Storlek

Boarea 78 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

1211

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Vasatorget Linköping
Organisationsnummer: 769629-5430
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1211
Antal lägenheter: 78
Antal lokaler: 2

Brf Vasatorget består av 72 lägenheter och 6 lokaler fördelat på två huskroppar, den ena förlagd utmed Industrigatan och den andra utmed den nya lokalgatan som heter Krouténs Gata.

Parkering: Garage finns beläget under fastigheten och kostar 900 kr/mån. Separat kö.

Gemensamma utrymmen: Medlemmarna har tillgång till en gemensam tvättstuga med tvättmaskiner, torkskåp, torktumlare och mangel.

TV

Ansluten till kabelnätet. Basutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Kollektiv bredbandsuppkoppling mot en fast avgift på 128 kr/månad som läggs på månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 465 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten och kabel-tv

Gårdsplats/innergård

Föreningen har innergården, sopsugssystem och miljörum som en gemensamhetsanläggning och delas mellan Brf Vasagården, Brf Vasaportalen sam Brf Vasatorget (föreningarna är ungefär lika stora).

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Kostnad för elförbrukning schablondebiteras varje månad. Avräkning görs sedan efter faktiskt förbrukning.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.72 %
Pantsättningsavgift: 475 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Två balkonger åt varsitt håll. Ena balkongen har utgång från vardagsrummet och har söderläge. Den andra balkongen har utgång från kök/master bedroom och har norrläge.

Bilplats

Garage finns beläget under fastigheten och kostar 900 kr/mån. Separat kö.

Övriga utrymmen

Källarförråd som hör till lägenheten.

Gemensam tvättstuga som kan nyttjas av föreningen medlemmar.

I källaren finns garage, källsorteringsrum samt cykelförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy