Länk kopierad!

Visningar

tors 28 maj 16:30 - 17:00
Anmälan krävs!
sön 31 maj 12:30 - 13:00
Anmälan krävs!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 650 000 SEK / Eller högst erbjudande
Adress
Övre Långvinkelsgatan 105, Slottshöjden, Helsingborg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
83 kvm
Avgift
4 749 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

På ett ypperligt läge med stenkast från city finner vi denna snygga bostad i top notch skick!

Redan från första ögonblicket faller ögonen för denna supercharmiga bostad med perfektion i all renovering.
Bostaden ytskikt består av vita väggar samt genomgående enstavsparkett som ger en härlig & harmonisk känsla i lägenheten.
Är du ute efter en lägenhet med sociala ytor är denna bostad rätt för dig tack vare den smarta planlösningen mellan kök, vardagsrum samt balkong.

Vi kliver in i en rymlig hall med en stor klädkammare till höger om hallen som är perfekt för skapa ditt drömwalk-in closet. Till vänster ligger det snygga köket från IKEA. De vita luckorna bryts snyggt av den gråa färgen från köksbänken & stänkskyddet. Den maskinella delen består av integrerad kyl, frys, diskmaskin, rostfria ugn & micro samt fläkt. Svart induktionshäll. Över arbetsbänken hänger det tre snygga lampor. Här finns det plats för matbord 4-6 pers.
Vardagsrummet är i bra storlek och tar emot större soffgrupp, tv-bänk samt annat möblemang. Från vardagsrummet når vi den härliga inglasade balkongen med kvällssol. Fri & härlig utsikt mot grön & blommig innergård.
Badrummet renoverades av föreningen i samband med stambytet 2018. Resultatet blev fint helkaklat badrum i vitt & grått. Inredningen består av duschhörna, spotligts, wc, handfat, kommod & spegelskåp. Sovrummen är nästan identiska i storlek, det ena är något större. Rummet rymmer lätt dubbelsäng och garderober.

Brf Slottsvången Betraktas som en otroligt stabil bostadsrättsförening med bra ekonomi. Föreningen erbjuder dessutom garageplats för bil 411 kr per månad samt för mc, biltvätt, samt även gemensamma utrymmen såsom hobbyrum och verkstadsrum.

Välkommen hem.

Bostadsfakta

Kommun

LÅNGVINKELN ÖSTRA 5, Helsingborg kommun, Skattesats 31.64%.

Storlek

Boarea 83 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

33

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1969
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Självdrag
Ventilationsinspektion: 2018-12-31

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB BRF Slottsvången i Helsingborg
Organisationsnummer: 743000-1060
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 33
Antal lägenheter: 53
Antal lokaler: 5

Parkering: Föreningen erbjuder garageplatser mot en kostand på 420 kr. Plats för mc finns. Biltvätt tillgänglig för medlemmar.

TV och bredband: Fiber är indraget i fastigheten men ej i lägenheten. Indragning bekostas av den nya bostadsrättshavaren.

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga & externa förråd

Föreningens renoveringar

Utfört: Stambyte 2018, takbyte 2013

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: F
Energiprestanda primärenergital: 147 kWh/kvm och år

TV

Comhem

Internet

Comhem eller fiber vid indragning till bostaden

Månadsavgift

Avgift: 4 749 SEK / mån
Ink värme, vatten & bostadstillägg

Gårdsplats/innergård

Innergård med bänkar & grillmöjligheter

Driftskostnad

300 SEK varav:
Elektricitet: 300 SEK

Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.8279 %
Andel av årsavgiften: 1.8279 %

Bilplats

Separat garageplats 411 kr/månad

Vägbeskrivning

Promenad till stan 10 minuter
Cykel till stan 5 minuter
Buss till stan 6 minuter

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy