Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 630 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 550 000 SEK
Adress
Fiolgatan 6, Ruddalen, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
55.5 kvm
Avgift
3 621 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad tvåa i omtyckta Ruddalen!

Välkommen till en välplanerad och trivsam tvåa med vacker fiskbensparkett i populära Ruddalen.
Rymligt vardagsrum som får massor av ljus tack vare det stora fönsterpartiet. Bekvämt boende med väl tilltagna ytor och gott om plats för förvaring i egen walk-in closet.

Här bor du i ett lugnt område med närhet till Ruddalens mysiga naturstigar och idrottsanläggning samt omtyckt och stabil HSB förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Beskrivning

Varmt välkommen till Fiolgatan och denna mysiga och välplanerade lägenheten.

Vi välkomnas in i rymliga hallen med gott om plats för avhängning. Ytterligare förvaring ges via en garderob. Fint trägolv och vitmålade väggar.

Intill hallen når du lägenhetens mysiga kök, hjärtat av lägenheten. Vitmålade köksluckor och trägolv. Här ges det plats för vänner och familjen att umgås. Generöst med utrymme för kökets alla redskap i form av över- och underskåp. Tilltagen arbetsbänk och ovan arbetsbänken löper ett snyggt vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av kyl/ frys, spis och fläkt.

Vardagsrummet är hemmets naturliga samlingspunkt som har gott om plats för alla vänner att umgås. Stort fönsterparti ger ett mycket härligt ljusinsläpp. Rummet ger plats åt soffgrupp med tillhörande möblemang. Även här har du vitmålade väggar och ett vackert fiskbensparkett.

Sovrummet har ett rofyllt läge med härligt ljusinsläpp. Det ryms en dubbelsäng med tillhörde sidobord samt gott om plats för förvaring. Snyggt vitt golv som ger en fräsch känsla och vita väggar.

Intill sovrummet har du klädkammaren. Här ryms det plats för förvaring och kläder.

Badrummet är renoverat i samband med föreningens stambyte. Vitkaklade väggar. Badrummet består av dusch, wc, handfat med kommod.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Kvartetten.pdf Årsredovisning Kvartetten.pdf

Länkar

Social Video

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 55.5 kvm.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

64

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1962

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s Brf Kvartetten
Organisationsnummer: 757200-9152
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 64
Antal lägenheter: 268
Antal lokaler: 0

Föreningen består 4 höghus med totalt 268 lägenheter.

Föreningens renoveringar

2005 Stamrenovering och i samband med den så renoverades samtliga badrum.
2011 Utbyggnad och renovering av balkonger.

TV

Kabel-tv via Comhem, basutbud för tv-kanaler ingår.

Internet

Fiber via Bredbandsbolaget eller via Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 3 621 SEK / mån

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.31309 %
Andel av årsavgiften: 0.26244 %
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Säljare

Närområde

Allmänt om området: Frölunda är ett centrum och en knutpunkt när det gäller handel, service och kommunikationer för flera av stadsdelarna runt omkring. Mitt i stadsdelen ligger Frölunda Torg som har ett stort serviceutbud med banker, vårdcentral, livs, apotek, bibliotek och kulturhus med inomhusbad och många olika affärer, flera caféer och restauranger.
Frölunda erbjuder ett varierat kulturutbud som vänder sig till såväl barn och ungdom som vuxna och äldre genom Frölunda Kulturhus, Kulturskolan Kulmus och fritidsgården Fågeln.
Från Frölunda Torg går kommunikationer med buss och spårvagn till och från hela Göteborg. Man har cykelavstånd till såväl havet som till Slottsskogen och centrum.
Bebyggelsen i Frölunda är varierad med flerfamiljshus och rad- och kedjehusområden och en del fristående villor.
Möjligheter till rekreation och naturupplevelser finns inpå knuten.
Ruddalens idrottsanläggning erbjuder motion, friluftsliv och spännande sportarrangemang året om.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy