Länk kopierad!

Visningar

ons 27 maj 18:00 - 18:30
VIP! Lånelöftet behöver vara beviljat. Boka visning!
sön 31 maj 12:00 - 12:30
PREMIÄR! Bokad visning!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Vimpelgatan 7, Västra hamnen, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
110 kvm
Avgift
6 196 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Havsutsikt med panoramavy, 2 balkonger, möjlighet till 4 rok & ledig garageplats!

Dubbla balkonger i söder och västerläge. Oslagbar havsutsikt med solnedgång på den större balkongen! Här finns möjlighet till 4 rok vid behov, se alternativ planskiss. Tillgänglig garageplats och stabil förening då avgiften varit oförändrad de senaste 10 åren.
På våning 2 möts vi av stora fönster och genomgående planlösning! Njut av att sola på balkongen mot innergården- en egen oas!
Under solnedgången grillas det med kolgrill tillsammans med vänner som rymmer både soffgrupp och matbord för 4-6 personer.

Perfekt boende med stilrena materialval där köket går i ek kombinerat med snyggt kakel ovanför den gråa bänkskivan. Två helkaklade badrum i sobra kulörer samt smakfullt master bedroom med goda förvaringsmöjligheter i de inbyggda garderoberna!

Med havet, badplatser och vackra strövområden runt knuten är det en stadsdel att njuta av året om! Här finns allt som du kan tänkas behöva i form av restauranger, butiker, kiosker och ICA Maxi i det omedelbara området.
Varmt välkommen!

Beskrivning

HALL
Parkettgolv och vita släta väggar. Inbyggda garderober som försluts av spegel-skjutdörrar med maximal förvaring. Direkt anslutning till gäst-wc.

GÄST-WC
Grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med vitt tvättställ (Svedbergs) med blandare i krom (FM Mattsson) med kommod i ek undertill samt spegel ovanför. Vägghängd WC (ifö), tvättmaskin & torktumlare (Bosch) med grå arbetsbänk ovanför med förvaring upptill. Golvvärme samt spotlights i tak.

SOVRUM 2
Parkettgolv och ljusgråa släta väggar. Plats för säng och möblemang. Fönster med utsikt mot havet.

BADRUM
Grå klinker på golv och vitt kakel på väggar. Badrummet är utrustat med vitt tvättställ med blandare i krom (FM Mattsson) med kommod i ek undertill. Stor spegel ovanför med integrerad lampa ovan. Vägghängd WC (ifö) med en utbyggd vägg för extra avlastning i marmor. Badkar med blandare i krom, samt takdusch (FM Mattsson). Handdukstork, golvvärme samt spotlights i tak.

MASTER BEDROOM
Parkettgolv och vita släta väggar med en fondvägg i mönstrad tapet. Här finns stor plats för större säng och möblemang. Stor inbyggd garderob med utrustad inredning som försluts av skjutdörrar. Fönster mot innergården som förser rummet med ett härligt ljusinsläpp. Utgång mot bostadens balkong i söderläge.

BALKONG via köket
Balkong om ca 8kvm i söderläge in mot innergården. Här finns plats för möblemang. Njut av förmiddags- och eftermiddagssol.

VARDAGSRUM
Parkettgolv och vita släta väggar. Öppen planlösning med kök. Här finns plats för större soffgrupp och möblemang. Stora fönsterpartier med havsutsikt som förser bostaden med ett fantastiskt ljusinsläpp. Utgång mot bostadens balkong i västerläge med havsutsikt!

BALKONG via vardagsrum
Enorm balkong om ca 15 kvm med kvällssol i västerläge, stor plats för större lounge, grill och möblemang. Havsutsikt och solnedgång!

KÖK
Ballingslöv kök från 2007. Parkettgolv och vita släta väggar. Öppen planlösning med vardagsrum. Kökssnickerier i ek, mörk bänkskiva med vitt kakel baktill. Köket är utrustat med dubbel diskho med blandare i krom, diskmaskin, spishäll med fläkt ovanför, mikrovågsugn, ugn samt kyl och frys. Samtliga vitvaror ifrån kvalitativa Bosch. Fläkten är från Franke. Plats för större matgrupp och möblemang. Utgång mot balkong mot innergården i söderläge.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Kajaken Stadgar BRF Kajaken Årsredovisning 2019

Bostadsfakta

Kommun

Kommendörkaptenen 2, Malmö kommun, Skattesats 32.67%.

Storlek

Boarea 110 kvm. Areauppgifter från bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

2A

Våning / hiss

Våning 2 av 6.
Hiss finns.
Hiss från markplan

Byggnad

Byggnadsår: 2007

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kajaken
Organisationsnummer: 769613-9018
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2A
Antal lägenheter: 18
Antal lokaler: 0

Brf Kajaken är en äkta bostadsrättsförening som förvaltar den friköpta fastigheten Kommendörkaptenen 2. Föreningens byggnader uppfördes 2007 och innehåller 15 lägenheter samt 3 radhus, som alla upplåts med bostadsrätt. (Totalt 18 st)
Fastighetens adress är Vimpelgatan 7.

EKONOMI
Föreningen har självförvaltning. Engångsavgifter i samband med en överlåtelse;
Överlåtelseavgift 2,5 % av gällande prisbasbelopp, köparen betalar (1 183 kr år 2020).
Pantsättningsavgift 1 % av gällande prisbasbelopp per pant (473 kr år 2020).

RENOVERINGAR OCH UNDERHÅLL
- Utförda renoveringar
2017-2018 Träpaneler byttes delvis ut samt målades
2017-2018 Diverse förbättringsarbeten

- Planerade renoveringar
2020 Spolning av avlopp
2020 Renovering/byte av hiss
2021 Målning av fasad
2021 Ny underhållsplan skall tas fram.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en trevlig innergård med utemöbler, barnvagsrum, individuella gallerförråd.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Föreningen har ett avtal med Telia för bredband, tv & ip-telefon. Ett obligatoriskt tillägg om 289 kr/mån tillkommer avgiften. Paketet innehåller:
Bredband via fiber 100/100 Mbit/s
Bredbandstelefoni (fast avgift inkluderat, ej samtal)
Tv-paket: Lagom

Varje enskilt hushåll har möjlighet att uppgradera till snabbare internet eller fler tv-kanaler på egen bekostnad.

GARAGE OCH PARKERING
Till varje bostad hör en garageplats om man önskar. Plats kan hyras till en kostnad om 750 kr/mån.
Om man avsäger sig sin garageplats tillämpas kösystem för lediga platser.

ÖVRIGT
Föreningen anordnar gemensamma städdagar.
Samtliga lägenheter har egna tvättmöjligheter.

KONTAKT
Hemsida: http://kajaken.org/

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Månadsavgift

Avgift: 6 196 SEK / mån
Ingår i avgiften: värme och vatten.
Obligatoriskt tillägg: kabel-TV (paket Lagom), bredband (100/100 Mbit/s) och bredbandstelefoni (fast avgift inkluderat, ej samtal), 289 kr/mån
Totalt: 6485kr/mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.78861 %
Andel av årsavgiften: 5.78861 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Har balkong

Bilplats

Ledig garageplats just nu

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy