Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Artillerigatan 14A, Kåbo, Uppsala
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
28.5 kvm
Avgift
1 822 SEK / mån
Rum
1 rum

Superfin etta med sovalkov, balkong och låg avgift

Välkommen hem till denna fina och välskötta etta komplett med balkong, sovalkov och låg avgift. Här bor ni i en rymlig och välplanerad bostad med ca 2,7 m i takhöjd som fördelar sig på en separat köksdel, ett kaklat badrum samt ett allrum med sovalkov (ca 170 cm djup) och stor balkong. Bostaden är del i bostadsrättsföreningen Karl nr 2 vilken kännetecknas av låga avgifter och låg belåning (2429 kr/kvm). Föreningen har lediga parkeringsplatser!

Bostaden är belägen en halvtrappa upp och tar emot via säkerhetsdörr. Väl inne möts ni av en ljus och rymlig hall som erbjuder gott om förvaring tack vare inbyggda garderober. Från hallen når ni det kaklade badrummet som är utrustat med dusch. Vidare genom hallen når ni det väl tilltagna allrummet med stora ljusinsläpp. Här finns även en rymlig sovalkov samt en inbjudande balkong med platsbyggd trämöbel och utsikt över den skyddade innergården. Från allrummet når ni vidare in till kokvrån med otippat gott om både bänkytor och skåpförvaring. Här finns dessutom ett stort ljusinsläpp. Till bostaden dessutom tre förråd varav två i källaren och ett på vinden.

Brf Karl nr 2 är en mycket trivsam förening fördelade på tre flerbostadshus vilka är sammanlänkade av en välskött och grönskande innergård. På Artillerigatan bor ni endast en kort promenad från centrum, Akademiska sjukhuset samt skolor och universitetsinstitutioner med exempel som BMC och Blåsenhus. Ni har även närhet till vackra grönområden som Slottsparken, Botaniska trädgården och Stadsskogen där det finns ett 2,5 km långt elljusspår och många fina promenadstigar.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy