Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK
Adress
Centrumvägen 2A, Centralt - Vagnhärad, VAGNHÄRAD
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
48 kvm
Avgift
2 985 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Central lägenhet med solig balkong!

Nu finns det en 2:a ute till försäljning på Centrumvägen 2A i Vagnhärad. Här kommer du att bo i en välplanerad lägenhet med en solig balkong som har utsikt mot äng och skogsdunge. Det tar endast någon minut att gå till Vagnhärad centrum och en promenad på högst 5 minuter tar dig till kommunikationer i form av buss och regionaltåg.

Kontakta mäklaren för privat visning.

Välkommen hem!

Beskrivning

Hall med garderob till höger och till vänster finns hatthylla. Duschrummet till vänster från hallen är helkaklat och har golvvärme. i hörnet är dusch med frostade glasdörrar, wc-stol och handfatskommod, kombimaskin.

Köket är ett praktiskt kök i vinkel med vit skåpinredning. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, ugn, spishäll, diskmaskin och en inbyggd micro. Invid köket finns det plats för matbord.

Vardagsrummet är i öppen planlösning till köket och är mycket ljust. Här får det plats en soffa och annat möblemang. Utgång till balkongen härifrån.

Sovrummet rymmer dubbelsäng och har garderober.

Det är parkettgolv i alla rum förutom hall och duschrum. Målade väggar.

Välkommen hem!

Övrigt

I BRF Valhall ingår 18 st bostadsrätter i tre huskroppar fördelade på 6 st 2:or och 12 st 3:or.
I BRF ingår även ett nytt allhus "Valhall" med exklusivt för föreningens medlemmar att hyra. Dessutom finns det ett fristående förrådshus med miljöstation. P-plats till varje lgh går att hyra.

BRF Valhall ligger mycket centralt i Vagnhärad med gångavstånd både till förskolor, skola, simhall, köpcentrum och kommunikationer. Från Vagnhärads station går både regionaltåg till Stockholm C och Norrköping/Lindköping samt den populära pendlarbussen "Trosabussen" som går till Liljeholmen.
Till Södertälje går bussar med Linjetrafik.
Närheten till både Skavsta och Arlanda gör att Vagnhärad har ett mycket bra pendlarläge.
Till Trosa med närhet till hav och skärgårdsliv, finns fin cykelväg, ca 6 km.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Valhall 20180420 Årsredovisning 2018 Brf Valhall Årsredovisning 2019 Årsredovisning 2019

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun, Skattesats 32.68%.

Storlek

Boarea 48 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1102

Våning / hiss

Våning 2 av 1.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Elförbrukning: 2 400 kWh/år.

Föreningen

Lägenhetsnummer: 1102
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Internet

TV, Telefoni och Internet via Fiber. (Ingår ej i månadsavgiften)

Månadsavgift

Avgift: 2 985 SEK / mån
I avgiften ingår VA och värme.

Driftskostnad

768 SEK varav:
Försäkring: 168 SEK
Elektricitet: 450 SEK
Övrigt: 150 SEK

Posten övrigt avser kostnad för parkering.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Bilplats

Till lägenheten hör en parkeringsplats invid huset.

Övriga utrymmen

Förråd i ett litet hus på gården.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy