Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK / Utgånspriset
Adress
Tollareslingan 1, SALTSJÖ-BOO
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
99 kvm
Avgift
5 089 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 4:a med stor balkong. Bo nära vatten och naturen!

Välkommen till en lägenhet utöver det vanliga i Tobin Properties populära projekt "5Hus" där stort fokus har lagts på exklusiva och tidlösa materialval. Lägenheten har genomgående vitpigmenterade golv, terrazzosten i hall/fönsterbänkar och golvvärme i samtliga rum. Planlösningen är genomtänkt med öppen sällskapsdel med härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet tar man sig ut till en mysig och stor balkong mot Lännerstasundet. Köket som ligger öppet och centralt placerat i vardagsrummet är smakfullt med detaljer som läckert bänk- och stänkskydd i rostfritt. Intill finns naturlig matplats med gott om utrymme för stora sällskap. Det finns tre sovrum, vilka nås från hallen respektive köket. I det stora sovrummet finns god plats för dubbelsäng och övrig möblering. Förvaringen i lägenheten är god med platsbyggd förvaring i både sovrum och hall. Lägenheten erbjuder två fullutrustade och stilfulla badrum med enhetlig ljusbeige kakelsättning vilket ger en lyxig hotellkänsla. I ena badrummet finns dusch och i det andra finns både badkar och tvättdel med tvättmaskin och torktumlare bakom specialsytt draperi.

I föreningen finns festlokal med uteplats och hela tre gemensamma takterrasser med olika teman; middag med utekök och sittplatser, utsikt med sittplatser och tid för reflektion och odling med möjligheter att odla i egna odlingslotter. Ett modernt boende!

Bättre än såhär blir det inte för dig som vill slippa välja - här bor du nära vattnet (Lännerstasundet) och med tallskog runt husknuten, samtidigt som Slussen är beläget med goda kommunikationer endast dryga 15 minuter bort. Den planerade strandpromenaden kommer i framtiden ansluta till en småbåtshamn och på en nyanlagd flytbro kan man då fortsätta ut till den lilla ön Mårtens Holme för bad och lek. I området finns en mindre livsmedelsbutik, gym och yogastudio. I närområdet finns ytterligare butiker och närservice lättillgänglig.
Flertalet förskolor och skolor finns i närheten.

Beskrivning

HALL- Välkomnande hall som nås via säkerhetsdörr. Hallen har ljusgrått terrazzogolv och målade väggar i vitt. I hallen finns god förvaring i form av platsbyggd avhängning och flera platsbyggda garderober i ljus varmgrå kulör och runda knoppar i rostfritt.

VARDAGSRUM - Ljust och öppet vardagsrum/kök med vitpigmenterad enstavsparkett av ek och målade väggar i vitt. Vardagsrummet har en härlig och stor social yta med öppet till kök och matplats. Här finns ett härligt ljusinsläpp.

KÖK - Köket är mycket smakfullt med vitpigmenterad enstavsparkett av ek och målade väggar i vitt. Köket är välutrustat med mycket skåp och trevliga arbetsytor. Köksskåp i varm ljusgrå kulör med rostfria detaljer. Bänk och stänkskiva i rostfritt stål med blandare från Mora. Den maskinella utrustningen består av en integrerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll med köksfläkt och en ugn med mikrofunktion. Alla vitvaror är från Siemens. Framför köket mot fönsterna finns en bra yta för ett större matbord och utgång till den härliga balkongen.

BALKONG? Rymlig och möblerbar balkong i fint läge mot Lännerstasundet. Rymmer stort matbord med stolar
och massa fina växter.

SOVRUM 1- Stort och ljust sovrum med vitpigmenterad enstavsparkett av ek och målade väggar i vitt. Fantastisk ljusinsläpp, sjöglimt, eget badrum och fantastiska dubbelsäng med nattduksbord och diverse sovrumsmöblemang.

SOVRUM 2 - Trevligt sovrum med vitpigmenterad enstavsparkett av ek och målade väggar i vitt. Finns plats för en säng, garderober och ett skrivbord. Fint ljusinsläpp från två stora fönster.

SOVRUM 3- Mysigt sovrum med vitpigmenterad enstavsparkett av ek och målade väggar i vitt. Finns plats för en säng, garderober och ett skrivbord. Fint ljusinsläpp från två stora fönster.

BADRUM - Mycket smakfullt badrum med ljusbeige kakelsättning på golv och vägg som skapar ett enhetligt intryck. Här finns toalett, handfat, badrumsskåp med spegel samt badkar med takdusch. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare (Electrolux) placerade under en arbetsbänk i vitpigmenterad ek och vita överskåp. Maskinerna döljs bakom ett specialsytt draperi. Tvättsäll från Duravit med blandare i krom från Mora, toalett från Duravit.

DUSCHRUM - Mycket smakfullt duschrum med ljusbeige kakelsättning på golv och vägg som skapar ett enhetligt uttryck. Här finns toalett, handfat, badrumsskåp med spegel och dusch med glasvägg och takdusch. Tvättsäll från Duravit med blandare i krom från Mora, toalett från Duravit. Detta badrum nås från sovrum 1.

ÖVRIGT - Alla lägenhetsytor samt badrum har golvvärme för bästa komfort, därför finns ej några element i lägenheten. Genomgående vtpigmenterad enstavsparkett av ek och målade väggar i vitt. Fönsterbänkar i ljusgrå terrazzosten.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 30.76%.

Storlek

Boarea 99 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

80848-01-01-0A2.3

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016/2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Lord Lambourne
Organisationsnummer: 769629-5612
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 80848-01-01-0A2.3
Antal lägenheter: 73
Antal lokaler: 0

Brf Lord Lambourne är en del av Tobin Properties exklusiva projekt i Tollare som kallas "5hus". Bostadsrättsföreningen upplåter 73 lägenheter i 3 hus. Föreningen äger marken. Juridisk person kan godkännas. Föreningen har gemensamt elabonnemang som innebär att man endast betalar för sin elförbrukning.

Projektet är ritat av den internationellt uppmärksammade arkitektbyrån ArrhovFrick och de prisbelönta landskapsarkitekterna URBIO. Materialen är utvalda för att harmonisera med omgivningen och tonvikten har legat på tidlösa material som tegel, stål, betong och trä. Stora glaspartier skapar en sömlös känsla mellan inne och ute.

Parkering: Föreningen upplåter 64 st garageplatser varav ca 11 st har möjlighet till laddstation för elbil. Parkeringsplats kan hyras för 800 kr/mån och 1 000 kr/mån för elbilsplats (plus förbrukning). Alla tre lägenhetshus har direktaccess till garaget. Separat kö föreligger.

TV och bredband: TV/tele/bredband genom fiberanslutning (open net) eller ComHem. För basutbud tv och anslutningsavgift bredband tillkommer en obligatorisk kostnad om 145 kr/mån.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns en gemensamhetslokal om 53 kvm som kan hyras för fest/övernattning. Relaxavdelning med bastu, mindre verkstad, cykelrum, barnvagnsrum samt soprum med källsortering.

Huskropparna uppförs kring enebacken som ligger i rakt söderläge och både har ängsvegetation och skuggande träd. Backens små platåer är möblerade med solbäddar och mellan husen finns gårdstäppan, en mysig innergård med grill, sittgrupper under pergola och sandlåda.

Tre gemensamma takterrasser finns också att tillgå med 360 graders utsikt och sol hela dagen.

Föreningens renoveringar

Byggnaderna är nyproducerade, inget underhållsbehov utöver löpande underhåll beräknas föreligga under år 1-11.

Energideklaration

Status: Behövs ej

Månadsavgift

Avgift: 5 089 SEK / mån
I avgiften ingår dessutom nätavgift bredband och grundutbud tv.

Driftskostnad

530 SEK varav:
Försäkring: 230 SEK
Elektricitet: 300 SEK

I angiven driftskostnad för 2 personers hushåll (2 vuxna) ingår elkostnad om ca 3 600 kr/år, hemförsäkring om ca 2 760 kr/år. Samtliga uppgifter är enligt schablon. Kostnaderna kan vara både högre och lägre för ny ägare/boende.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.793 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Har stor balkong

Övriga utrymmen

Till bostaden hör ett förråd på ca 5 kvm. Ligger på samma våning som bostaden.

Övrigt

På södra delen av Boo-halvön med det soliga Lännerstasundet nedanför slänten, hittar du Tollare. Anlagt från grunden skapas detta område och håller på att utvecklas till Nackas mest moderna och genomtänkta område. Tollare byggs mitt bland klippor, tallar, vatten och holmar; grönskande natur omgärdar dessutom Tollare från alla håll som Nackareservatet i väst, värmdölandet i öst och bara några få minuters promenad till Tollare träsk. Områdets självklara mittpunkt är det nya torget som just nu håller på att växa fram med närlivs, gym, öppen förskola och yogastudio. I vår öppnar ett café och bageri. Intill ligger en stor nybyggd lekplats med fotbollsplan och en stor äng. Framöver kommer man kunna njuta av den mysiga strandpromenaden intill Lännerstasundet med cafeér, restauranger och fantastiska vyer. Här ligger också Mårtens holme, dit du kommer kunna ta dig till via en flytbro för bad och lek.

I Tollare får du det bästa av två världar. Å ena sidan ett liv mitt i naturen. Å andra sidan nära till allt du behöver av service som Björknäs C och Nacka Forum och kommunikationer. Här finns tät busskommunikation som också kommer utökas med nya linjedragningar som tar dig in till city på en dryg kvart. På sikt planeras även SL-båtar (Sjövägen) att trafikera Tollare.

Johannes Petri skola och förskola samt förskolan Lilla Tollare finns redan på plats och Nackas rika föreningsliv omfattar allt från fotboll, basket och handboll till segling, gymnastik och ridning.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy