Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Neptungatan 12, Öster Mälarstrand, Västerås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
73 kvm
Avgift
4 762 SEK / mån
Rum
3 rum

Gaveltrea med två balkonger!

Hjärtligt välkommen till populära och trivsamma Öster Mälarstrand och denna ljusa och nybyggda gaveltrea om 73 perfekt planerade kvadratmeter. En unik lägenhet med stora fönster, rundande hörn, hög materiell standard och två balkonger.

Denna trea består av hall, vardagsrum, kök, badrum och två sovrum. I det charmiga och trevliga vardagsrummet möts vi bland annat av fönster åt två håll vilket ger bostaden ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet och köket samspelar i en öppen planlösning och här har du gott om plats för både mat- och soffgrupp. Köket är socialt med generösa arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet når du även en av bostadens två balkonger. Den andra nås från ett utav sovrummen.

BRF Porten är en förening med ett stort utbud utav faciliteter. Här finns bl.a. relaxavdelning med bastu, gym och yogarum. Föreningen har även en härlig innergård, övernattningslägenhet, festlokal och bilpool (en elbil som får nyttjas fritt av föreningens medlemmar). På Öster Mälarstrand bor ni i ett av Västerås mest attraktiva områden med härliga promenadstråk längs Mälaren ett stenkast från Steam hotel och Kokpunkten. I närområdet finns en ny matbutik och ett brett utbud av caféer och restauranger. På bekvämt promenadavstånd har ni Västerås city och Centralstationen.

VÄLKOMMEN HEM

Med anledning av Covid 19 har vi tagit fram följande förhållningssätt på våra visningar. Vi tar inte i hand, vi håller avstånd och vi delar inte ut några fysiska visningsprospekt. Allt för att förhindra smittspridning. Du hittar det digitala visningsprospektet under förstabilden på knappen "Prospekt".

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy