Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 150 000 SEK
Adress
Turkosgatan 3, Tynnered, Västra Frölunda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
77.8 kvm
Avgift
4 772 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Totalrenoverad trea utan insyn!

Nu har vi nöjet att presentera en bostad utöver det vanliga!
Varmt välkomna till en totalrenoverad trea med stilrena materialval och attraktiv planlösning. Bostaden har enhetliga ytskikt med vitmålade väggar samt ljust och vackert golv.
I det kompletta köket finns det gott om förvaring, rostfria vitvaror, integrerad diskmaskin och naturlig plats för middagssällskap vid fönsterpartiet. Två generösa sovrum med gott om plats för garderober, ena sovrummet med hel garderobsvägg samt fräscht helkaklat badrum med fint och ljust klinkergolv och vitt kakel på väggarna samt vardagslyx med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och spotlights.

- I avgiften ingår värme, VA, bredband, digital-tv, ip-telefoni och parkeringsplats.

Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil HSB förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Beskrivning

En modern och snyggt renoverad trea som erbjuder ett boende med hög kvalité och bekvämligheter.

Hall
Från hallen ges en bra överblick över lägenhetens tilltalande planlösning. Gott om plats för avhängning. Det finns möjlighet till sittmöbel och avlastningsbord samt garderob med spegelskjutdörrar. Praktisk klinker på golvet och vitmålade väggar.

Badrum
I anslutning till hallen finns det stilrena badrummet med vitkaklade väggar och ljust klinkergolv. Ytan är väldisponerad och installerad tvättmaskin och torktumlare finns till hands samt bänkskiva och överskåp. Övrig utrustning består av tvä tvättställ, underskåp, spegel med belysning, wc och dusch. Vardagslyx med golvvärme och infällda spotlights.

Kök
Det snygga och stilrena köket löper i fina färgkombinationer. Bänkskiva i grått och smakfullt passande kakel som stänkskydd. Komplett fullutrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin (integrerad), inbyggd mikro och kyl & frys (integrerad), samtliga i rostfritt utförande. Matplats skapas naturligt vid fönsterpartiet, här finns plats för större sällskap kring middagsbordet. Härifrån har man utsikt över den trevliga innergården.

Vardagsrum
Generöst tilltaget vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartiet. Social planlösning då vardagsrummet nås från hallen och i nära anslutning till köket. Det stora vardagsrummet ger möjlighet till olika möblemang. Härifrån når man också den inglasade balkongen som fungerar som ett extra rum där ni kan njuta av solen under stora delar av dagen. Här finns gott om plats för utemöbler och bord!

Sovrum 1 & 2
I det större sovrummet finns gott om plats för dubbelsäng, avlastningsbord och förvaring i form av garderob med skjutdörrar längs väggen. Även här följer fint golv och vitmålade väggar. Det mindre rummet har också gott om plats för förvaring i garderoben samt vita väggar och samma fina golv.

Varmt välkomna att trivas!

Dokument (pdf)

Energideklaration Brf Tynnered Stadgar Brf Tynnered Årsredovisning Brf Tynnered

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 77.8 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

329

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1968

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s Brf Tynnered
Organisationsnummer: 757200-8972
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 329
Antal lägenheter: 362
Antal lokaler: 6

En mycket välskött HSB-förening med god ekonomi. Det finns totalt 362 lgh i föreningen fördelade på 11 bostadshus. Det finns två samlingslokaler, för 50 respektive 60 personer att hyra för 300 kr. Gästlägenhet går att hyra för 200kr/dygn på Turkosgatan 35. Det finns också träningslokal som man får nyttja för 300 kr/år. Festlokal går att hyra för 300 kr/tillfälle. Expeditionen ligger på Turkosg 36, de har öppet mellan 18.00 - 19.00 helgfria måndagar.

Parkering: P-plats ingår i månadsavgiften.

TV och bredband: Bredband ingår, 100/10 Mbit Telia, inkl router för WiFi.

Gemensamma utrymmen: Det finns bastu, cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och tvättstuga med torkrum.

Föreningens renoveringar

Föreningen har bytt ut entréer och installerat portlås, samt installerat säkerhetsdörrar. Relining avslutad under 2013. Nyligen har ventilationssystemet setts över och radonmätningar gjorts med godkända resultat. Diverse renoveringar utomhus som belysning, sandlådor har också genomförts. Inga stora projekt är inplanerade de närmaste åren.

TV

Basutbud om 18 kanaler samt bredband från Telia ingår i avgiften.

Internet

Basutbud om 18 kanaler samt bredband från Telia ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 772 SEK / mån

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.28742 %
Andel av årsavgiften: 0.28742 %
Pantsättningsavgift: 448 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Säljare
Reparationsfond: 3 721 SEK

Bilplats

P-plats ingår i månadsavgiften.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy