Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
695 000 SEK / /Bud
Adress
Jupitervägen 10, Stenkulla, NYKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
41 kvm
Avgift
2 649 SEK / mån
Rum
1 rum

Stor etta i toppskick med inglasad balkong och hiss i huset!

Söker du en nyligen renoverad enrummare med inglasad balkong och hiss i huset så är denna bostad rätt för dig. På Jupitervägen 10 finner du denna bostad om 41 väldisponerade kvadratmeter högst upp i huset. Hela lägenheten har genomgått en renovering så här är det bara att flytta in. Det är lätt att gilla läget här i Stenkulla. Allt finns i princip runt knuten - vårdcentral, närbutik, Rosvalla eventcenter och skolor. Fina kommunikationer och med cykel tar du dig in till city på bara några få minuter.
Välkomna Hem!

Beskrivning

Hall
Mörkt laminatgolv och målade väggar. Avhängningsdel till höger samt ingång till en större klädkammare som sväljer en hel del förvaring.

Badrum.
Direkt till vänster finner ni badrummet med genomgående ljust kakel och klinker. Här inne finns wc, handfat, handdukstork, spegelskåp, dusch samt tvättmaskin.

Kök.
Köket totalrenoverades under 2019 och har idag en mörkare laminatskiva med ljusa skåp. Här finns fina arbetsytor samt plats för matgrupp. Till utrustningen hör häll, ugn, kyl & frys, diskmaskin, fläkt samt inbyggd micro.

Vardagsrum.
Rymligt vardagsrum med sovalkov. Här finns fina sociala ytor med plats för större soffgrupp. Den mysiga inglasade balkongen når ni via detta rum.

Dokument (pdf)

Planritningar Frågelista.pdf Energideklaration Årsredovisning 2018 Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Venus 2, Nyköping kommun, Skattesats 32.5%.

Storlek

Boarea 41 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

23

Våning / hiss

Våning 4 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1960
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Venusbacken
Organisationsnummer: 719000-1227
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 23
Antal lägenheter: 72
Antal lokaler: 0

Parkering: Till parkering är det separat kö. Föreningen har 60 bilparkeringsplatser.

TV och bredband: Grundutbud av tv-kanaler ingår i månadsavgiften och levereras av Bredbandsbolaget. För bredband tecknas avtal separat med leverantör. Bredbandsbolaget eller valfri leverantör via telefonjacket.

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga/cykelrum finns i källaren, ingång även från gaveln på huset.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar enligt bostadsrättsföreningen 2020-05-13.

Föreningens renoveringar

Fasadtvätt och asfaltering av parkeringarna.
Fönsterbyte 1997, nyinstallation av hissar 2001, stambyte 2001, renovering badrum 2001, inköp nya tvättmaskiner 2006, målning tak 2007, renovering hissar 2007-2008, fjärrvärmeväxlare och reglerutrustning 2010. Lägenhetsdörrar 2014. 2018 inglasade balkonger. Nyrenoverad källare med klinkergolv och nymålade ytskikt 2019.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiprestanda primärenergital: 140 kWh/kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 2 649 SEK / mån
I månadsavgiften ingår även kostnad för balkong med 350 kr.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.03602 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Reparationsfond: 2 020 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy