Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 980 000 SEK / Från
Adress
Stadsparksgatan 2 och 4, JÖNKÖPING
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
160 kvm
Avgift
4 897 SEK / mån
Rum
4 rum

Fyra exklusiva våningar intill Stadsparken i nybildad brf med låg belåning. Från 160 kvm och uppåt.

Två av stadens pampigaste villor ombildas nu till 4 ståndsmässiga bostadsrättsvåningar fån 160 kvm och uppåt! Föreningen är lågt belånad och här ingår fastighets- och trädgårdsskötsel. Med andra ord kan du bo bekvämt med påkostad villakänsla utan att behöva lyfta et finger. Flera av bostäderna har kakelugnar och öppna spisar. Läget beskrivs bäst som magiskt med Stadsparken och dess ankdamm som närmaste granne. Snart påbörjas försäljningen men redan nu kan du meddela ditt intresse till handläggande fastighetsmäklare. Varmt välkommen med din intresseanmälan till Peter Nelzén , 0708-172220, Ossian Rosén 0708-242222.

Då intresset är stort för lägenheterna önskar vi endast besök utav fastigheterna med ansvarig mäklare.

Bostadsfakta

Kommun

Pennan 15, 22, 23 och 24, Jönköping kommun, Skattesats 33.65%.

Storlek

Boarea 160 kvm.

Rum

4 rum, varav 3-5 sovrum.

Byggnad

Byggnadsår: 1913/1925
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Stadsparkgatan Jönköping
Organisationsnummer: 769638-7393
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 4
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 4 897 SEK / mån
Inklusive värme

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy