Länk kopierad!

Visningar

mån 10 aug 18:00 - 18:30
Tveksam till att delta på öppen visning? Kontakta mäklaren för privat visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Fabrikörvägen 4D, Nacka Strand, Nacka Strand
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
74 kvm
Avgift
4 420 SEK / mån
Rum
3 rum

Nyproducerad trea med smakfulla materialval och stor balkong

Välkommen hem till en exklusiv lägenhet med sjöutsikt belägen i ett optimalt område med närhet till havet, naturen, kommunikationer, shopping och city. Med högt i tak, smakfulla materialval och stora ytor är detta en lägenhet utöver det vanliga.

Lägenheten är trevligt planerad med en modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här har man minimal insyn och maximal sjöutsikt från samtliga rum genom de stora fönsterpartierna från golv till tak. Köket är unikt och speciellt framtaget för just projektet med läcker industikänsla som går i en härlig grå ton med en bänkskiva i natursten. Badrummet andas hotellkänsla med mörkgrå granitkeramik, väggar i natursten, stor spegel, takdusch och tvättpelare med specialsytt draperi. Sovrummet är rymligt med god förvaring i form av en garderobsvägg i varmgrått.

Från vardagsrummet har man utgång via stora glasdörrar till lägenhetens charmiga balkong som är mycket rymlig om ca 12 kvm. Här blickar man ut över den lugna naturen och havet.

Förening med väldigt många faciliteter utöver det vanliga så som övernattningslägenhet, kylrum för matleveranser och en alldeles egen biosalong som rymmer stora sällskap. Föreningen har även stor lokal som hyrs ut till förskola.

Nacka Strand är ett framtidsområde där mycket händer. Här har man ett stort serviceutbud med bland annat bageri, blomsteraffär, kemtvätt, frisör och bank. För hälsan finns SATS-gym eller avkopplande behandlingar hos Njuta SPA. En kort promenad tar dig till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker, restauranger och caféer. I omgivningen finns också många vackra promenadstråk, Nyckelvikens naturreservat och trivsamma ställen för lunch, middag eller after work. Hotel J samt Restaurant J, ett mycket populärt marint brasseri precis vid vattnet där skärgårdsbåtar trafikerar och tar dig ut i skärgården eller in till stan (SL-kort gäller). Såväl Nacka Strands förskola som Nacka Strands skola, åk 1-3 återfinns i kvarteret. I Nacka Strand ligger också Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

Från Nacka Strand tar du dig enkelt med buss till Slussen på ca 10 minuter. Ett annat populärt kommunikationsmedel är SL-båtarna som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. År 2027 planeras även tunnelbanan att dras till Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka Strand.

Beskrivning

HALL - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med enstavigt ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Gott om plats för avhängning.

KÖK - Smakfullt kök med enstavigt parkettgolv och målade väggar i vitt. Unikt inrett med grå köksluckor och exklusiv bänkskiva i ljus natursten med underlimmad diskho. Maskinpark från Siemens i rostfritt så som induktionsspishäll, stor fläkt med avhängningsstång, varmluftsugn, integrerad diskmaskin och integrerad kyl och frys. Intill köket finns det gott om utrymme för en matplats.

VARDAGSRUM - Stort härligt vardagsrum med enstavigt ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Öppen planlösning mot kök och stora fönsterpartier ner till golv och skjutdörr med utgång till balkong.

BALKONG - Stor och mysig balkong med omringad av grönska. Balkongen är rymlig och om ca 12 kvm. Här blickar man ut över det lugna området med havsutsikt. Balkongen nås från vardagsrum.

SOVRUM 1 - Stort sovrum med enstavigt ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Stort fönsterparti med viss sjöutsikt. Garderobsvägg med luckor i varmgrå nyans.

SOVRUM 2 - Sovrum med enstavigt ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Plats för säng och övrigt möblemang. Stort fönsterparti med viss sjöutsikt.

BADRUM - Smakfullt badrum med mörkgrå granitkeramik (golvvärme) och väggar i natursten. Här finns vägghängd toalett, handfat, stor spegel med infällda lampor och infällt badrumsskåp , handdukstork, spotlights i tak, dusch med takdusch och duschvägg. Tvättpelare och förvaring bakom specialsytt draperi med tvättmaskin och torktumlare från Cylinda.

Hela lägenhetens har genomgående enstavigt ekparkettgolv, målade väggar i vitt och golvvärme i alla rum.

Övrigt

Välkommen till den härliga stadsdelen Nacka Strand. Nacka Strand är ett fantastiskt område precis intill Stockholms inlopps strandkant. Här finns närhet till allt du behöver inom natur, butiker och service.

Nacka Strand har länge varit en stadsdel i rörelse med kontor, start-ups och nu på senare tid Stockholm Fashion District. Detta gör att det finns ett rikt serviceutbud såsom bagerier, restauranger, blomsteraffär, frisör, kemtvätt och bank. För hälsan finns SATS-gym eller avkopplande behandlingar hos Njuta SPA. En kort promenad tar dig till Nacka Forum, ett av Stockholms största köpcentrum med 150 butiker, caféer och restauranger.

Från Nacka Strand kan du ta skärgårdsbåtar för turer i Stockholms Skärgård, ellerenkelt med buss 443 till Slussen på ca 10 minuter. Ett annat populärt kommunikationsmedel är SL-båtarna som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. År 2025 planeras även tunnelbanan att dras till Nacka, med station vid Nacka Forum/Nacka Strand.

I omgivningen finns också många vackra promenadstråk såsom standpromenaden, Nyckelvikens naturreservat och trivsamma ställen för lunch, middag eller after work. Hotel J samt Restaurant J, ett mycket populärt marint brasseri.

Såväl Nacka Strands förskola som Nacka Strands skola, åk 1-3 återfinns i kvarteret. I Nacka Strand ligger också Internationella Engelska skolan, åk 4-9.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Materialbeskrivning.pdf BRF Stadgar.pdf BRF Ekonomisk plan.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf BRF Teknisk_beskrivning.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka Sicklaön 369:32, Nacka kommun, Skattesats 30.76%.

Storlek

Boarea 74 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen, avstämd med säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

13811.1106

Våning / hiss

Våning 5 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2016-2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Fabrikören i Nacka
Organisationsnummer: 769630-9256
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 13811.1106
Antal lägenheter: 113
Antal lokaler: 1

Brf Fabrikören i Nacka är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen äger 53,9% av fastigheten Nacka Sicklaön 369:32. I föreningen finns 113 bostadsrätter samt en hyreslokal som inrymmer förskola. Fastigheten tillträddes i sin helhet under 2018.

Parkering: Garage finns i fastigheten för medlemmarna att hyra, då medlemmen får ett parkeringstillstånd till garaget. Till detta är det en separat kö. Kostnaden för detta är 1000 kr/månad.

TV och bredband: TV och bredband levereras via Ownit och föreningen har en gemensam gruppanslutning.
Kostnaden för detta inkluderas i redovisad månadsavgift.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns övernattningslägenhet, biograf, kylrum för matleveranser, barnvagnsrum, cykelrum, rullstolsrum, hobbyrum, innergård och tvättstuga.

Föreningens renoveringar

Fastigheten konverteras från lokaler till bostäder under 2016-2018. och totalrenoveras i sin helhet.

Energideklaration

Status: Behövs ej

Månadsavgift

Avgift: 4 420 SEK / mån
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV och bredband.

Driftskostnad

813 SEK varav:
Försäkring: 467 SEK
Elektricitet: 346 SEK

Driftkostnad gäller för 3 personer hushåll (2 vuxna). Kostnaderna kan både vara högre och lägre för ny ägare.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.84295 %
Andel av årsavgiften: 0.84 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy