Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Timmermansgatan 18B, Söder, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
73 kvm
Avgift
4 137 SEK / mån
Rum
3 rum

FUNKISDRÖM PÅ SÖDER!

Vill du bo i en välbevarad funkisdröm med närhet till allt du kan begära av ett centralt boende? Då har jag lägenheten för dig!

Lägenheten i sig är som sagt omsorgsfullt renoverad och är verkligen något som behöver upplevas på plats. De välbevarade trägolven, färgsättningen, planlösningen mellan kök och vardagsrum tillför verkligen en genuin trivselfaktor!

Det smakfulla köket erbjuder goda arbetsytor, bra förvaring och är utrustat med det man kan begära. Köksön som ligger i mitten av rummet gör att du naturligt kan vara med i gemenskapen när du har gäster på middag. När du sedan tar dig in till vardagrummet genom de otroligt fina glasdörrarna har du öppna spisen till höger som bidrar till en härlig mysfaktor. Från vardagsrummet når du lägenhetens balkong som ligger i bästa västerläge vilket innebär sol långt in på sommakvällarna. Här får du plats med lättare möblemang, ex. mindre matgrupp. I lägenheten finns två stora sovrum. Sovrummet som ligger till höger när du kommer in genom hallen används idag som Master Bedroom. Det dispineras idag genom dubbelsäng, nattduksbord, fyra platsbyggda garderober och ett skrivbord. Det andra sovrummet som ligger längst in i lägenheten har idag dubbelsäng, byrå och nattduksbord. Badrummet som ligger intill är helkaklat och utrustat med badkar, handfat, spegelskåp och handukstork.

Detta är verkligen ett toppenläge på Söder med närhet till skolor, förskolor, Söders mycket goda restaurang- och serviceutbud samt promenadavstånd till Gävle Centrum med gallerior och affärer. I avgiften om 4 137 kr ingår värme, V/A och kabel-tv. Föreningen erbjuder gott om parkeringsplatser med extra gästplatser och parkeringskort.

Så är du intresserad? Kontakta mig!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy