Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 295 000 SEK
Adress
Christian Nils Väg 7A, Sallerup, ESLÖV
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78.5 kvm
Avgift
5 619 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hörntrea på lugnt och barnvänligt område

Snart har vi möjligheten att presentera denna fräscha hörntrean på barnvänligt område på Sallerup. Här njuter vi av fräscha ytskikt som nuvarande ägare förvaltat väl. Utemiljön är pricken över i:et där vi njuter av sol hela dagen tack vare söderläget. Det rymliga uterummet ger plats för umgänge och förlänger sommarmånaderna på båda håll. Bostaden erbjuder bland annat ett helkaklat badrum i neutral design, en separat tvättstuga samt två rymliga sovrum. Köket är uppfräschat med nya luckor och bänkskiva 2019. Kontakta mäklaren för mer information!

Beskrivning

Vi välkomnas in genom den rymliga hallen med plats för avhängning samt ytterligare förvaring vid behov.
Direkt in till höger kommer vi till familjens samlingspunkt som ofta består av köket. Här finns allt för att den matlagningsintresserade ska kunna gå loss i form av spis/ugn, fläkt, diskmaskin, kyl och frys i fullhöjd (2016) samt vask. Köket är i gott skick med ljusa luckor (2019) och lättskötta ytor. Här finns också plats för ett matbord åt 4 sittande gäster. Som extra lyx har man i anslutning till köket också den separata tvättstugan med plats för vikning och sortering av tvätt. Utrustningen består av tvättmaskin, vask samt panna.
Till vänster om hallen har vi det första sovrummet med utrymme för en dubbelsäng samt ytterligare förvaring vid behov. Här finns redan några inbyggda garderober som underlättar i vardagen. Trevligt ljusinsläpp. Laminatgolv och tapetserade väggar.
Vidare på höger sida kommer vi till det andra sovrummet även här med plats för en dubbelsäng samt förvaringsmöbler vid behov. Här finns en stor klädkammare som underlättar. Njut av trevlig utsikt mot uterummet och trädgården. Laminatgolv och tapetserade väggar.
Bredvid sovrummet har vi det helkaklade badrummet i neutrala färgval. Här finns allt man behöver i form av WC, dusch, handfat med kommod samt handdukstork. Plats för ytterligare förvaring finns.
Det sista rummet består av det rymliga vardagsrummet som blir den perfekta sociala ytan både med eller utan gäster. Här finns plats för hela familjens soffhörna samtidigt som man kan ha ett större matbord här för gästernas ankomst vid behov. Laminatgolv och målade väggar.
Härifrån når man också pricket över i:et i bostadsrätten som består av uterummet i söderläge. Här förlänger du med enkelhet sommaren på båda håll. Uterummet ger plats för minst en sitthörna där resultatet av kvällsgrillningen kan avnjutas.

Bostadsfakta

Kommun

Eslöv kommun, Skattesats 31.97%.

Storlek

Boarea 78.5 kvm. Area enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

12

Våning / hiss

Våning 1 av 1.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1988
Byggnadstyp: 1 plan
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - vattenburen värme
Elförbrukning: 12 000 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Aronsliljan i Eslöv
Organisationsnummer: 716407-4085
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 12
Antal lägenheter: 18
Antal lokaler: 0

Föreningens lägenheter fördelas enligt följande:
3 rok - 8 st
4 rok - 10 st

Samlingslokal finns. Visst ansvar för städning i föreningen kan förekomma.
Tillgång via föreningen att använda gemensamma trädgårdsredskap.

Parkering: P-plats finns (fritt). Garageplats finns (ingår).

Föreningens ekonomi

HSB tar ut en medlemsavgift på 500kr/person samt en årsavgift på 300kr/hushåll.
Inför 2019 höjdes avgiften med 1,5%.

Föreningens renoveringar

Under 2018 har snickeriarbete samt oljning av staket samt byte av stolpar och cykelförråd måleri och trädgårdsarbete utförts.

Under 2019 planerades stamspolning av avlopp, taktvätt samt behandling av tak, målning av träpanel och taksprång, takdetaljer och vindskivor.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 78 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2019-06-03
Energiprestanda primärenergital: 131 kWh/kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 5 619 SEK / mån
inkl, renhållning, garage samt internet och kabel-tv. Fast avgift för vattnet som läses av regelbundet och mellanskillnaden regleras.

Driftskostnad

2 137 SEK varav:
VA: 337 SEK
Elektricitet: 1 800 SEK

Uppgifterna baseras på säljarnas information. Kostnad för försäkring samt internet och tv tillkommer.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.55508 %
Andel av årsavgiften: 4.64938 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Mysig baksida som vetter mot söder med bästa solchanserna. Nuvarande ägare har lagt ner mycket tid och kärlek här med det bästa av alla världar i form av trädäck, uterum samt gräsmatta. Här finns utrymme för både lek och odling!

Närområde

Allmänt om området: Sallerup är ett lugnt och trivsamt bostadsområde i södra Eslöv. Här finns trevliga villor och bostadsrätter från mitten av 1970-talet kombinerat med nya bostäder. Området är barnvänligt med en lekplats, tre små förskolor och Sallerupskolan som har klasser från förskoleklass till sjätteklass. Här ligger även grönområden för en aktiv fritid, bland annat Fäladen som blev naturreservat redan 1919 för sitt rika växt- och djurliv. I området ligger också den vackra romanska stenkyrkan Västra Sallerups kyrka från 1100-talet, som är mycket populär för bröllop och barndop. I Sallerup är den skånska naturen din närmaste granne men du har även nära till stadskärnan. Busshållplatsen som finns runt hörnet tar dig snabbt till de centrala delarna av Eslöv. För den som vill pendla erbjuder Eslöv utmärkta tågförbindelser med resten av Skåne och Köpenhamn.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy