Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 000 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Pressarvägen 23, Kallhäll, JÄRFÄLLA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78 kvm
Avgift
4 270 SEK / mån
Rum
3 rum

Gavel 3:a med magisk utsikt och balkong i söder

Visas söndagen den 26/7. Mycket fin och välplanerad lägenhet med vackert ljusinsläpp från flertalet fönsterpartier tack vare gavelläget. Bostadens planering, höga läge och stora balkong med fri utsikt mot Mälarens glittrande vatten samt närheten till pendeltåget kan inte sammanfattas på annat sätt än en chans! Populär adress i natursköna och vattennära Kallhäll. Brf Fågelholken är en nybildad förening som som snabbt blivit populär och omtyckt mycket tack vare läget men också de låga avgifterna och närheten till det mesta. Här bor du ett stenkast från Kallhälls Centrum med livsmedelsaffärer, frisörer, klädbutiker och blomsterhandel. Bra utbud av restauranger, pizzeria och Folkets Hus med både bio och bibliotek. I anslutning till centrum finns även apotek, vårdcentral och folktandvård. Allt hittar du runt huskroppen. Önskar man större utbud ligger Barkarby Handelsplats en kort biltur bort samt närhet till Mälaren och Kallhälls badstrand.

På våning 6 av 10 finns bostaden med säkerhetsdörr på Pressarvägen 23 som haft samma ägare sen huset byggdes. Hallen är rymlig med plats för avhängning av ytterkläder. Snyggt klinkergolv som tillval av praktiska skäl i entrén som övergår till parkettgolv i resten av bostaden. I anslutning till hallen finns badrum och rymlig klädkammare. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Från hallen når du vardagsrum med flertalet fönster i två väderstreck. Vackert ljusinsläpp tack vare gavelläget. Från vardagsrum har du utgång till balkong utan insyn och med en magisk utsikt mot Mälarens glittrande vatten. Södervänd balkong precis som man vill ha den. Kök med delvis öppen plan mot vardagsrum med plats för större matbord vid fönster med fantastisk utsikt mot Mälaren. Köket är fullutrustat med med påkostade vitvaror från Siemens. Här finns gott om plats för förvaring och bra arbetsytor. Båda sovrummen är rymliga och rymmer större säng och annan möblemang.

Missa inte chansen till din drömbostad.
Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
Rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och skohylla. Snyggt klinkergolv i entrén och vitmålade väggar.

Badrum
Stort badrum med duschhörna med svängbara glasdörrar, Wc-stol, tvättställ på kommod, handdukstork och spegel. Mörkt klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk och väggskåp.

Klädkammare
I anslutning till hallen finns rymlig och praktisk klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.

Vardagsrum
Ljust och lättmöblerat vardagsrum med fönster från två väderstreck. Vardagsrummet binder ihop bostadens samtliga rum. Härifrån når du även balkong. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Balkong
Här kommer du vilja spendera många timmar. Balkongen är har precis allt man önskar. Insynsfritt, utsikt mot både natur och vatten i högt läge. Dessutom så är balkongen södervänd precis som man vill ha den.

Kök
Mycket välplanerat kök med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Här finns plats för större matbord vid fönster med fantastisk utsikt. Köket är i delvis öppen planlösning med vardagsrum och här finns all maskinell utrustning som du kan tänkas behöva. Påkostade vitvaror från Siemens.

Sovrum 1
Stora sovrummet har platsbyggd garderob med skjutbara spegeldörrar med gott om förvaringsmöjligheter. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Sovrum 2
Trevligt sovrum med en platsbyggd garderobsskåp. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Övrigt

Ett mycket populärt område i Kallhäll med närhet till Mälarens vatten, skolor samt härligt lummiga friluftsområden. Runt huset finns centrum och några minuters gångavstånd till pendeltåg samt bussförbindelser.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme. Tåget tar ca 20 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Bra information om kommunikationer finns på www.sl.se.
Kallhäll ligger ca 23 km från centrala Stockholm och med bil tar man sig dit via E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
I Kallhälls Centrum hittar du livsmedelsaffärer, frisörer, klädbutiker och blomsterhandel. Det finns också restauranger, pizzeria och Folkets Hus med både bio och bibliotek. I anslutning till centrum finns även apotek, vårdcentral och folktandvård.

Jakobsbergs Centrum ligger nära Kallhäll och är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se

Strax utanför Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, El-Giganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

FRITID
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Bolinder, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

I kommunen finns sporthall, ishall, simhall, golfbana, bowling samt utförsåkningsanläggningen Bruket.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se. Man kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00 med frågor.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Fågelholken.pdf Årsredovisning Brf Fågelholken 2018.pdf Ekonomisk plan Brf Fågelholken.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 31.48%.

Storlek

Boarea 78 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

31603

Våning / hiss

Våning 6 av 9.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation med värmeåtervinning

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Fågelholken
Organisationsnummer: 769632-7175
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 31603
Antal lägenheter: 89
Antal lokaler: 1

Brf Fågelholken består av ett lamellhus i fem plan med två trapphus samt en höghusdel om 10 våningar. Föreningen består av 89 bostäder om två till fyra rum och kök samt en lokal.

Mätare för individuell varmvattenmätning finns i varje lägenhet. All strömförbrukning faktureras via avgiftsavierna.

Parkering: Det finns totalt ca 50st parkeringsplatser varav 30 under tak och kostar 600kr/mån. Separat kö.
Det finns 5 st parkeringsplatser för elbilar och kostar 1050kr/mån. Separat kö.
Det finns 5 st utomhusparkeringsplatser med el-uttag för motorvärmare och kostar 450kr/mån. Separat kö (Förtur för rörelsehindrade)
Det finns 15 st utomhusparkeringsplatser och kostar 350kr/mån. Separat kö.

TV och bredband: Tv och bredband levereras av Telia.

Gemensamma utrymmen: I fastigheten finns en lokal för styrelsemöten som planeras att kunna nyttjas som samlingslokal och övernattningslägenhet i framtiden.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Telia

Internet

Telia

Månadsavgift

Avgift: 4 270 SEK / mån
Värme, Bredband och Bostadsrättstillägg. Varmvatten tillkommer om ca 145kr/mån.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.3521 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Uteplats

Balkong i Söderläge med fantastisk utsikt

Bilplats

Det finns totalt ca 50st parkeringsplatser varav 30 under tak och kostar 600kr/mån. Separat kö.
Det finns 5 st parkeringsplatser för elbilar och kostar 1050kr/mån. Separat kö.
Det finns 5 st utomhusparkeringsplatser med el-uttag för motorvärmare och kostar 450kr/mån. Separat kö (Förtur för rörelsehindrade)
Det finns 15 st utomhusparkeringsplatser och kostar 350kr/mån. Separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy