Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK
Adress
Skillingsgatan 37, Borås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
4 395 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till Skillingsgatan 37

Välkommen till Skillingsgatan 37

En mysig 3:a med genomgående fina ytskikt!Här bor du ljust och bekvämt nära till det mesta.
Du får ett luftigt vardagsrum med gott om plats för återhämtning och umgänge.
Från vardagsrummet når du den härliga balkongen med utsikt mot gården, här kan du njuta av soliga dagar och kvällar.
Två fräscha sovrum med gott om plats. Modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ljust kök med plats för matbord och stolar och bra förvaring!
Trevliga omgivningar med lekplats, grönområden, skola, förskola, bra kommunikationer och matbutiker i direkt närhet.

Varmt välkommen på visning!

Bostadsfakta

Kommun

Borås kommun, Skattesats 33.04%.

Storlek

Boarea 71 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Föreningen

Föreningens namn: HSB Ekarängen i Borås
Organisationsnummer: 716447-6827
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 211
Antal lokaler: 44

Brf Ekarängen ligger i stadsdelen Hulta i Borås. Föreningens fastigheter, Hultaäng 1, Riksdalen 1 och Tolvskillingen 1 bebyggdes år 1966. Föreningen har 211 lägenheter fördelade på nio bostadshus med 35 uppgångar.

Månadsavgift

Avgift: 4 395 SEK / mån

Gårdsplats/innergård

Gemensamma lekplatser och stora grönområden.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy