Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
525 000 SEK
Adress
Dalhemsvägen 53A, Dalhem, HELSINGBORG
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
40 kvm
Avgift
3 189 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen till en perfekt planerad och ljus gavellägenhet med fönster i två väderstreck. Kvadratsmart planerad lägenhet i omtyckta Brf Kjellstorp. Rymligt vardagsrum med plats för så väl större soffgrupp som dubbelsäng. Lägenheten erbjuder ett stilrent kök med goda förvaringsutrymme och möjlighet till barbord. Halvkaklat badrum med bubbelbadkar för avslappning hittar du i den rymliga hallen. I hallen finns även plats för avhängning i form av hatthylla och inte minst bra med förvaringsmöjligheter. Bostaden har ett utmärkt läge med närhet till närservice och flertal promenadstråk samt grönområden.

Välkommen till visning med SkandiaMäklarna!

Beskrivning

ENTRÉ/HALL
Du möt av en stor och ljus hall med mörkt klinkergolv. Gott om avhängningsmöjligheter.

KÖK
Vita köksluckor, grå bänkskiva samt vit kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med: köksfläkt, ugn, spis , kyl, frys samt diskmaskin.

VARDAGSRUM/ SOVRUM
Trevligt vardagsrum som rymmer en större soffgrupp samt dubbelsäng. Perfekt rum för den som uppskattar stora sociala och öppna ytor.

BADRUM
Badrum med vitt kakel och plastmatta. Badrummet är utrustat med: wc, handdukstork, kommod med underskåp, spegelskåp och bubbelbadkar.

Dokument (pdf)

Annonsering på Hemnet Energideklaration Brf Kjellstorp.pdf Stadgar Brf Kjellstorp (3).pdf Brf Kjellstorp årsredovisning 2019.pdf

Bostadsfakta

Kommun

ERNST 2, Helsingborg kommun, Skattesats 31.64%.

Storlek

Boarea 40 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

238

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Ventilation: Mekanisk frånluft
Ventilationsinspektion: 2008-03-26

Föreningen

Föreningens namn: HSB BRF Kjellstorp i Helsingborg
Organisationsnummer: 743000-3181
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 238
Antal lägenheter: 338
Antal lokaler: 0

Föreningens egen hemsida finns på:
http://www.hsbkjellstorp.se/

Föreningens renoveringar

För de kommande åren planerar föreningen:
- Stambyte
- Byte av takytterpapp
- Byte av fönster

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energideklarationsdatum: 2008-03-26
Energiprestanda primärenergital: 161 kWh/kvm och år

TV

Comhem

Internet

Comhem

Månadsavgift

Avgift: 3 189 SEK / mån
Ink. värme, vatten, kabel-tv samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.18412 %
Andel av årsavgiften: 0.18412 %
Överlåtelseavgift: 1110 SEK
Betalas av: Säljare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy