Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Jämtlandsgatan 97, Vån 7 (15072), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
36 kvm
Avgift
1 905 SEK / mån
Rum
1 rum

Fantastisk och påkostad etta med "mini" balkong högt upp i nyproducerad fastighet!

Välkomna upp med hissen till våning 7 av 11 för att uppleva denna fantastiska och påkostade etta med "mini" balkong. Högt upp i nyproducerad fastighet anno 2018 finner vi denna väldisponerade etta (möjlig mini-2:a) med fin utsikt och soligt västerläge. Detta är en plats man vill vara på, där både vardag och fest får plats. Ett perfekt första boende eller övernattningslägenhet. Direkt närhet till tunnelbanans gröna linje ca 80 meter och en stor Hemköp i entréplan. Här finns även flertalet gym att välja på som Puls och Träning, Nordic Wellness samt Always fitness. Allt som hör en levande stadsdel till.

Bostaden präglas av en ljus interiör och härlig atmosfär med underbart fint ljusinsläpp. Optimalt planerad där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa möjliga sätt. Tack vare den generösa takhöjden om ca 2,5 m och ljuset som flödar in får lägenheten en extra dimension och upplevs otroligt rymlig, måste upplevas. Ett perfekt hem för singeln eller paret med högt ställda krav, här möts stil och funktion.

Social planlösning med lättmöblerade ytor, stora fönsterpartier som ger ett fint ljusflöde och släpper in behagligt med ljus. Lägenheten är försedd med smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, utrustat med bland annat av diskmaskin, induktionshäll och mikro. Sällskapsdelen, som har öppen planlösning mot köket, erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Väl tilltagen sovalkov (1,20 säng) som avskiljer vardagsrum från sovdel.

Vidare finner ni ett stort och lyxigt badrum med bland annat kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Genomgående vackert parkettgolv i ek och målade väggar i vitt. Mycket goda förvaringsmöjligheter via en walk in closet som nås från hallen. Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in privatvisning. Missa inte chansen att flytta in i denna fantastiska bostad med allt och lite till.

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk stadsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Välkomna till ert nya drömhem på Jämtlandsgatan!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy