Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 595 000 SEK / Utgångspris
Adress
Jämtlandsgatan 99, Vån 7 (13073), Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 493 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerat och påkostat drömboende högt upp i huset med soligt västerläge och mysig balkong!

Nyproducerat och påkostat drömboende högt upp i huset med soligt västerläge! Fantastisk hörnlägenhet på vån 7 av 11 i fastighet anno 2018/2019. Detta boende erbjuder svårslagen utsikt och ett hem helt utöver det vanliga. Att leva här kan minst sagt beskrivas som lyxigt och bekymmersfritt. Belägen i Vällingby Parkstads populäraste förening med ett magiskt läge. Här möts det bästa av två världar, stadspuls och natur i hjärtat av Västerort. Detta är en plats man vill vara på, där både vardag och fest får plats. Direkt närhet till tunnelbanans gröna linje och en stor Hemköp i entréplan.

Bostaden präglas av en ljus interiör och härlig atmosfär med underbart fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Stor och möblerbar balkong med fritt västerläge, här kan ni njuta av solen från eftermiddag till kväll samt se den vackra solnedgången. Optimalt planerad där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa möjliga sätt. Ett perfekt hem för singeln eller paret med högt ställda krav, detta hem är bäst i sin klass. Här möts stil och funktion.

Social och väldisponerad planlösning, ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna som bjuder på utsikt i två väderstreck. När man kommer in välkomnas man av den fina hallen som erbjuder goda avhängningsytor och bra förvaring i garderober. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrum och kök som är i en delvis öppen planlösning, detta är den perfekta samlingsplatsen för storslagna middagar med familj och vänner.

Lägenheten är försedd med smakfullt och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor, här kommer ni som älskar matlagning trivas. Vidare finner vi ett mysigt och insynsfritt sovrum med bra förvaringsmöjligheter, modernt och påkostat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare samt handdukstork. I övrigt mycket goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt via ett källarförråd. Golvet pryds av vackert parkettgolv i ek och väggarna är målade vitt. Tillträde flexibelt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka in visning.

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, plats går att få omgående, 770 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan, kontrakt tecknat på 10 år. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk stadsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Välkomna till ert nya drömhem på Jämtlandsgatan!

Beskrivning

Mycket fin, ljus och inbjudande hall med bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av parkettgolv.

Socialt vardagsrum i en delvis öppen planlösning mot det stilrena köket. Erbjuder gott om plats för större soffgrupp, TV-möbel och matgrupp. Stora fönsterpartier åt två olika väderstreck ger ett generöst ljusinsläpp och lägenheten en extra dimension. Med endast ett kliv ut från vardagsrummet når ni den mysiga balkongen där ni kan njuta av en kopp kaffe i eftermiddagssolen eller njuta av den fantastiska solnedgången. På balkongen finns det gott om plats för sittgrupp och växter. Balkongen är delvis inglasad vilket förlänger säsongen.

Kök i en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet med matplats för ca 6 personer. Kök från Vedum med vita släta luckor upptill och fullutdragslådor nertill, vitt stänkskydd ovan bänkskåp, arbetsbänk i laminat och diskbänk i rostfritt utförande. Den maskinella utrustningen består av ugn och mikro i högskåp, induktionshäll, spiskåpa, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Vitvarorna kommer från Electrolux.

Lugnt placerat och mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Garderober bakom släta vita luckor.

Helkaklat badrum med grått klinker på golv och vitt matt kakel på vägg. Utrustat med WC, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschvägg i klarglas, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare från Electrolux. Ovan tvättmaskin och torktumlare ligger en vit arbetsbänk i laminat.

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd om ca 2 kvm.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Ekonomiskplan BRF Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 66 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

13073

Våning / hiss

Våning 7 av 11.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018/2019
Byggnadstyp: Höghus
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Byggnaden värms upp via fjärrvärme.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Råckringen
Organisationsnummer: 769628-1455
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 13073
Antal lägenheter: 268
Antal lokaler: 2

Brf Råckringen är en äkta förening som bildades 2016 och som i dagsläget består av totalt 268 lägenheter varav 268 är upplåtna med bostadsrätt samt 2 lokaler. Föreningen godkänner ej juridisk person och delat ägande med 10 % som minsta ägarandel. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Peab Bostad AB. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal för alla medlemmar via Ellevio, debitering sker för faktisk förbrukning kvartalsvis.

Parkering: Föreningen har inomhusparkering under huskropparna med totalt 90 st garageplatser. Kostnaden för garageplats är 770 kr/mån. Uthyrningen sköts av APCOA. Kö tillämpas. Det finns även separat storgarage i anslutning till tunnelbanestationen. Kostnaden för parkeringsplats är 500 kr/mån. Uthyrningen sköts av Stockholm stads parkering. Kö tillämpas.

TV och bredband: I månadsavgiften ingår kabel-TV basutbudet från Telia. Bredband tecknas direkt av Telia via fibernätet.

Gemensamma utrymmen: - Hemköp i entréplan mot Jämtlandsgatan
- Barnvagns- och rullstolsförvaring
- Cykelrum (finns på Östersundsgatan 8 och på Jämtlandsgatan 97, Jämtlandsgatan 99 och Jämtlandsgatan 107)
- Innergård med plantering och lekplats
- Förrådsutrymmen
- Garage under husen

Föreningens renoveringar

Inga planerade i dagsläget.

Energideklaration

Status: Behövs ej

Månadsavgift

Avgift: 3 493 SEK / mån
I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg och kabel-TV från Telia.

Driftskostnad

275 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Driftkostnaderna är schablonberäknade.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.40623 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Bilplats

Föreningen har inomhusparkering under huskropparna med totalt 90 st garageplatser. Kostnaden för garageplats är 770 kr/mån. Uthyrningen sköts av APCOA. Kö tillämpas. Det finns även separat storgarage i anslutning till tunnelbanestationen. Kostnaden för parkeringsplats är 500 kr/mån. Uthyrningen sköts av Stockholm stads parkering. Kö tillämpas.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy