Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Tulegatan 27B, Centrala Sundbyberg/Tulemarken, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
39.8 kvm
Avgift
2 797 SEK / mån
Rum
2 rum

Fantastisk minitvåa med 30tals charm, trägolv, högt i tak, renoverat kök och balkong

Direkt när du kliver in i bostaden på Tulegatan 27B möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp, högt i tak och vackra trägolv! Hallen är välplanerad med plats för avhängning innanför dörren ovan platsbyggd skohylla. Vidare in i lägenheten finner du mer förvaring i både en bevarad originalgarderob men även en nybyggd skjutdörrsgarderob i anslutning till vardagsrummet, vilken rymmer allt du kan tänka dig! Det fantastiska köket som renoverats omsorgsfullt med vita luckor, stilfulla detaljer i mässing och bänkskiva i lyxig marmor ger vardagen guldkant. Här har man tänkt till och utnyttjat takhöjden för att på bästa sätt få god plats för vitvaror så som diskmaskin, ugn, kyl och frys - stilfullt integrerat. Badrummet är rymligt med stor duschhörna och gott om förvaring i badrumsskåp. Vidare öppnar lägenheten upp sig mot det charmiga vardagsrum som blir lägenhetens hjärta där ytan blir en social plats som du kan fylla med vänner och familj för långa, härliga middagar eller en skön kväll i soffan. På årets varma dagar har du dessutom en fantastisk balkong i högt och soligt läge som har plats för både bord och stolar. Som pricken över i erbjuder denna bostad även ett separat sovrum som rymmer en dubbelsäng och har ett eget fönster, här sover du gott. Det här är den perfekta bostaden som med sitt ljus och rymd samt vackra och lyxiga detaljer blir något alldeles extra!

Här är man boende i Brf Hejaren 3 som är en stabil och välmående förening. Här har man gjort dom stora renoveringarna såsom stambyte, fasad, tak, fönsterbyte och balkongrenovering. I föreningen finns en gemensam tvättstuga, gemensam grillplats, cykelrum och styrelserum.

Utanför porten når du allt du behöver. Centrala Sundbyberg som har en härlig stadskaraktär med butiker och restauranger samt Signalfabriken finns inom kort gångavstånd. Här fylls uteserveringarna med människor om sommaren och nya hak dyker upp med jämna mellanrum! Som boende här är du även nära till Solnas Råsunda. Där finns förutom än fler restauranger och caféer, en av Stockholms mysigaste biografer! Det är dessutom helt perfekt för dig som vill bo med direkt närhet in till stan och shopping i världsklass. Här finns många kommunikationsmöjligheter, närmast hittar du tunnelbanan och buss. Tvärbana och Pendeltåg är också nära vilket ger dig ett brett utbud av transport. Nordens största köpcentrum Mall of Scandinavia med butiker och restauranger nås med promenad/cykelavstånd. Utöver kommunikationer och service får man inte glömma bort alla härliga grönområden runt omkring. Exempelvis finns det riktigt fina promenadstråk runt Råstasjön och Lötsjön där du kan ta en söndagspromenad, kvällens löprunda eller slå dig ner för en picknick på sommaren. Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy