Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 895 000 SEK
Adress
Dämmegatan 11, Slottshöjden, HELSINGBORG
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
70.4 kvm
Avgift
3 203 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

På populära Slottshöjden ligger denna rejäla tvåa om 70kvm. Belägen på andra våningen i hus med hiss från markplan. Ljuvligt och ljust boende med fördelaktig planlösning. Bostaden genomförde en totalrenovering 2015 med stilsäker hand, där man bland annat har installerat ett påkostat modernt kvalitetskök med kombinationen av kompromisslösa materialval och konsekvent funktionalitet som inte bara fungerar under den första tiden, utan också efter många år.

Samtliga ytskikt, golv och väggar är renoverade och håller en genomgående hög standard. Vardagsrummet är stort och erbjuder plats för en större soffa och matbordsmöblemang. Rymligt och fräscht badrum, inredd i neutrala färger med duschhörna. Vidare möts vi av ett stort och lätt möblerat sovrum med en klädkammare i anslutning.

Perfekt boende med promenadavstånd till centrum, strand och härliga parkområden. Gångavstånd till Stattena Centrum. Liten men välskött förening.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRÉ/HALL
Välkomnande stor och ljus entré med stor skjutdörrsgarderob med gott om förvaring. Samtliga väggar i bostaden är vitmålade. Det ljus och snygga parkettgolvet klär vackert alla rum viket ger en helhetskänsla.

KÖK
Riktigt fint IKEA-kök från 2015. Vita köksluckor, grå stenbänkskiva och svart kakel som stänkskydd. Utrustning: kyl,frys, diskmaskin, ugn, häll och köksfläkt. Matplats för ca 4-6 personer i anslutning. Utgång till den ljuvliga balkongen nås från köket.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet upplevs socialt med modern disponering. Möblera lätt med soffgrupp och annan möblering.

MASTER-BEDROOM
Stort sovrum med plats för större säng samt annan tänkbar rumsmöblemang. Klädkammare finns i sovrummet och upplev som en liten walk-in-closet. Även här når vi den härliga balkongen.

BADRUM
Helkaklat badrum, vitt kakel på väggar och grått klinker på golvet. Badrummet är utrustat med wc, duschhörna, vask med underskåp, spegel samt handdukstork. Förberett för tvättmaskin.

BALKONG
Renoverad 2019. Härligt extrarum stora delar av året och som befinner sig i nordvästläge. Möblera med soffgrupp eller större bord med stolar. Många av grannarna har valt att glasa in balkongen vilket är fullt möjligt. Trätrall och plats för bord för 4 personer.

Dokument (pdf)

Energideklaration Brf Uven 1.pdf Brf Uven 1 Årsredovisning 2018.pdf Brf Uven 1 Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Helsingborg kommun, Skattesats 31.64%.

Storlek

Boarea 70.4 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1-2 sovrum.

Lägenhetsnummer

2

Våning / hiss

Våning 2 av 4.
Hiss finns.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1968
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glas fönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Ventilationsinspektion: 2011-10-12

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: BRF Uven 1
Organisationsnummer: 769615-2607
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 2
Antal lägenheter: 12
Antal lokaler: 2

Parkering: Garage:11 platser, kostnad 600:-/mån för bostadsrättshavare.

Föreningens renoveringar

Under 2015 amorterade föreningen cirka 1,2 miljoner på sina lån. Föreningen ser mycket positivt på framtiden.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energideklarationsdatum: 2011-10-12
Energiprestanda primärenergital: 185 kWh/kvm och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem.

Internet

Leverantör: ComHem.

Månadsavgift

Avgift: 3 203 SEK / mån
Ink. värme, vatten, kabel-tv, samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

Gårdsplats/innergård

Riktigt trevlig och lugn innegård med möjlighet att grilla.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 150 SEK
Övrigt: 50 SEK

Driftkostnaden är framtagen enligt schablon, observera att driftkostnaden kan variera beroende på förbrukning och hushållets storlek.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.0612826 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Har balkong i nordvästläge.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd och tvättstuga.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy