Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Gamlestads Brygga 5, GÖTEBORG
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
35 kvm
Avgift
2 665 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad med inglasad balkong!

FRÄMSTA LÄGET I GÖTEBORGS MEST SPRUDLANDE STADSDEL! Förutom möjlighet att njuta av din inglasade balkong med morgonsol där du kan ta ditt morgonkaffe så har du också möjlighet att njuta av den gemensamma takterrassen som är något utöver det vanliga, en oas för många timmar att spendera .

En exklusiv lägenhet med både gemensam takterrass och inglasad balkong i soligt österläge, endast en hållplats från centralstationen. Här bor du med magnifik utsikt mitt i pulserande och trendiga Gamlestaden, alldeles intill Säveåns kajkant. Bostaden är fördelad på rymliga 1,5 rum och kök alternativt som en enda stor studiolägenhet. Alkoven fungerar som ett vanligt avskiljt sovrum, med ljusinsläpp från det övre fönstret, om så önskas. Ett modernt boende av högsta klass!

Beskrivning

Övrigt

Gamlestads Torg är en stor knutpunkt för kollektivtrafiken vilket innebär att du har flertalet spårvagnslinjer, bussar och Västtågen precis utanför dörren. Dessutom kommer torget erbjuda handel, restauranger, hotell och service. Endast en hållplats bort ligger Centralstationen, vilket ger ett väldigt centralt läge. Föreningen kommer ha lokaler i markplan som bl.a kommer hyras ut till Pressbyrån, café med uteservering, frisör, 4-gott, restaurang och mäklarkontor. På torget finns redan Subway, EspressoHouse, bibliotek mm.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf Stadgar Brf Gamlestads Brygga.pdf.pdf Kostnadskalkyl Brf Gamlestads brygga.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Göteborg kommun, Skattesats 32.85%.

Storlek

Boarea 35 kvm.

Rum

1,5 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Våning 3 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2020

Föreningen

Föreningens namn: Brf Gamlestads Brygga
Organisationsnummer: 769631-8950
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 117
Antal lokaler: 0

Bostadsrättsföreningen uppför tre hus med totalt 117 st. bostadsrättslägenheter. Total boyta om cirka 6 654 kvm och en lokalyta om 66 kvm som består av 6 st. lokaler. På grannfastigheten kommer föreningen att ha tillgång till 54 st parkeringsplatser i garage.

För ytterligare information se den ekonomiska planen.

TV

Digital-TV

Internet

Bredband 100/100 samt bredbandstelefoni från Telia enligt fastighetsavtal.

Månadsavgift

Avgift: 2 665 SEK / mån
I avgiften ingår värme samt grundutbud för digital-TV, bredband samt bredbandstelefoni. Separat mätning av vatten och hushållsel.

Driftskostnad

400 SEK varav:
VA: 220 SEK
Elektricitet: 180 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.5568 %
Andel av årsavgiften: 0.56 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Inglasad Balkong

Bilplats

Garage separat kö. 600 kr/ månaden.

Övriga utrymmen

Cykelförråd i markplan i varje hus. Rullstolsrum i entréplan samt barnvagnsrum på plan 8 i varje hus. Gemensam terrass på plan 8.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy