Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Timmermansgatan 43, Södermalm, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
68 kvm
Avgift
1 632 SEK / mån
Rum
3.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välkommen hem till detta inbjudande boende i sekelskiftesfastighet anno 1906. Med ett stenkast från Mariatorget bor du mitt på söder, det optimala området för dig som vill ha det bästa av allt såväl kommunikationer och grönområden som ett livligt restaurangutbud.

Nu har du möjlighet att förvärva denna smakfulla och genomgående sekelskifteslägenhet som idag disponeras som en 4:a. Här har man renoverat med varsam hand där vackra detaljer bevarade som högt i tak, stuckaturer, plankgolv, höga golvsocklar och fönster med fönsterspeglar har bevarats. Lägenhet har en mycket yteffektiv planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Denna del är mycket social och här finns plats för både matsalsdel och soffdel och har ett stort fint fönsterparti som ger fint ljusinsläpp. Köket är mycket smakfullt och har rejäla arbetsytor på vacker bänkskiva av grön marmor och gott om förvaring bakom moderna gråa luckor från Picky Living. Lägenhetens har tre sovrum varav ett har en vacker kakelugn (ej fungerande).

I området finns mataffärer, gym, trevliga caféer och restauranger. Området vid Mariatorget har ett högt historiskt värde och här blandas de små butikerna med smakfulla restauranger. Populära bageriet Petrus eller krogen Morfar Ginko Papa Ray Ray nås bara runt hörnet. Här bor man på "lugna gatan "men har både pulsen och utmärkta kommunikationer precis runt hörnet. Alldeles bredvid ligger populära Swedenborgsgatans som för längesedan tänkt som en trafikled från norra till södra stadsdelen, men här är idag istället en mysig småstadsgata som delvis är avstängd för biltrafik under sommarhalvåret. Söker man pulsen nås även trevliga Götgatspuckeln med en kort promenad. Det är även nära till bra lekparker och inte minst populära lekparken Bergsgruvan som ligger in kort promenad bort. Här finns en instängslad bollplan och runt om finns ytor där man placerat olika lekredskap.

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 29.88%.

Storlek

Boarea 68 kvm.

Rum

3,5 rum, varav 2-3 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1906

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till kabelnät, Comhem.

Internet

Bredband finns även via Bredbansbolaget, 100MBit.

Månadsavgift

Avgift: 1 632 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy