Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bolindervägen 126, Kallhäll - Bolinderbyn, JÄRFÄLLA
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
73.6 kvm, biarea 36 kvm
Avgift
3 880 SEK / mån
Rum
3 rum

Br-radhus med inredd källare i barnvänliga Bolinderbyn

Välkommen till detta charmiga Brf-radhus mitt i populära Bolinderbyn. Har bor man på ljusa, renoverade och hemtrevliga 73,6 kvm fördelat på 3 rum och kök i två plan, plus inredd källare. Två helkaklade badrum och solig miniträdgård med trädäckad uteplats, odlingslådor, rabatter och syrénbuskar. Välskött och populär förening med närhet till pendeltåg och Kallhälls centrum. Förskolor och skolor finns i området. Låg avgift med P-plats som ingår.

Beskrivning

ENTRÈ
Här välkomnas man av öppna ytor som skapar en luftig känsla och direkt kontakt med det trevliga köket. Härifrån finns direkt anslutning till både trappan upp till övervåningen och ner till källaren. Plats för ytterkläder och skor.

KÖK
Hemtrevligt och luftigt kök med plats för upp till 6 personer till bords. Vita köksluckor och arbetsbänk i trä. Grått kakel, spishäll, ugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl/frys och micro. På golvet ligger mörkgrått klinker med golvvärme och väggarna är målade i vitt.

VARDAGSRUM
Rymligt och ljust vardagsrum med härligt trägolv i original och vitmålade väggar. Utgång till trädgård i soligt läge med trädäckad uteplats och plats för odling.

ÖVERVÅNING
Hall med plats för skrivbord eller annan förvaringsmöbel. Trägolv och vita väggar. Linneskåp.

BADRUM
Ljust helkaklat badrum med vädringsfönster. Blått klinker och vitt kakel på väggarna. Badkar, wc och handfat med spegel. Tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM I
Ljust och lättmöblerat rum med snyggt slipat trägolv.

SOVRUM II
Ljust och lättmöblerat rum med snyggt slipat trägolv.. Stor praktisk garderob med stilrena skjutdörrar.

KÄLLARE
Rymligt rum med fönster av den större modellen. Vita väggar och tak med spots samt klinkergolv med golvvärme.

DUSCHRUM
Fräscht helkaklat duschrum med svart klinker med golvvärme och vitt kakel på väggarna. Dusch, wc och handfat med spegel samt takspots.

FÖRRÅD
Rymligt förråd.

Övrigt

KOMMUNIKATIONER
Närmsta pendelstation är Kallhäll. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme. Tåget tar ca 20 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Bra information om kommunikationer finns på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 23 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se

I Kallhäll finns också ett centrum med mataffärer, Folkets hus, frisör, vårdcentral mm.

Strax utanför Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, El-Giganten, Plantagen och Stockholm Quality Outlet.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00.

Dokument (pdf)

Planritningar Brf_Bolinderbyn_nr_1_Stadgar_2015.pdf Årsredovisning_Brf_Bolinderbyn_nr_1_2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Skattesats 31.48%.

Storlek

Boarea 73.6 kvm, biarea 36 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

20:6

Byggnad

Byggnadsår: 1947-49
Byggnadstyp: 2 plan med källare
Fönster: 2-glas
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Centralvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bolinderbyn nr 1 i Kallhäll
Organisationsnummer: 713200-0121
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 20:6
Antal lägenheter: 166
Antal lokaler: 0

166 lgh fördelat på 21 längor. Gemensam tvättstuga i separat byggnad på Skogstorpsvägen.
Föreningen har egen hemsida: www.bolinderbyn.se.

Parkering: Till varje lägenhet hör en p-plats, för ytterligare platser är det en kö.

TV och bredband: I Bolinderbyn finns ett kabel-TV-nät som distribuerar Comhems utbud. I månadsavgiften ingår enbart de marksända kanalerna (SVT: Kanal1, TV2, Kunskaps/barnkanalen och TV4), för större utbud måste eget avtal slutas med ComHem.

2014 installerades även ett fibernät i föreningen och via detta nät kan internet, TV och telefoni beställas.

Gemensamma utrymmen: Föreningslokal och tvättstuga.

Föreningens renoveringar

Gjorda renoveringar:
Alla större renoveringsjobb som tex stambyten, fasad och byte av värmekulvertar är utförda och behöver inte upprepas inom överskådlig framtid.

Energideklaration

Energiprestanda primärenergital: 124 kWh/kvm och år

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 880 SEK / mån
inkl. värme, varmvatten

Driftskostnad

1 105 SEK varav:
Elektricitet: 1 105 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.5987 %
Andel av årsavgiften: 0.5987 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare

Renoveringar

2015 Större källarfönster, altan, skjul samt spalje
2019 Vattenkast i trädgård

Uteplats

Trädäckad uteplats med sol hela dagen

Bilplats

Till varje lägenhet hör en p-plats, för ytterligare platser är det en kö (50 kr/mån).

Övriga utrymmen

Det finns festlokal och tvättstuga med 4 st tvättmaskiner, en st grovtvättmaskin, två torktumlare, en centrifug, ett torkskåp, två torkrum och två st manglar.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy